|
|||
|
|||
Dokle god budete pljuvali po nasoj drzavi i nasem narodu tako ce i da nam bude!Ja sam mislio da je Vumi napravio ovaj forum iz sasvim drugih namera,ali ocigledno i ovde je zastupljena politika.Previse je toga da svakodnevno slusamo to na televiziji,bilo bi bolje da se ovde okrenemo sasvim drugim temama!To je moje misljenje.
|
|
||||
|
||||
Zanimljivosti
Dragi kolega, ovo su "Zaniljivosti" koje nisu specificirane, a ne vidim ovde nikakve politike, niti je ovo pljuvanje po nekoj drzavi posto je ni nema, a ako je ti vidis - mozda bi hteo da nam je pohvalis? Ako je i pjuvanje, onda je to po ovima koji su je doveli do ovog stanja i koji se jos uvek drze na vlasti, verovatno i tvojim glasom. Vidis da nisu u stanju ni vozacku dozvolu ni tablice da naprave (a kamo li drzavu), ali je sam posao izrade istih u milionskom obimu verovatno dobio neko blizak vlasti. Sad ce mu jos ponoviti narudzbu.
Inace, mislim da je ova ideja sa Dupljajskim kolicima simpaticna.
|
|||
|
|||
Apostata ne bih se slozio da je vlast u svemu nesposobna, itekako je sposobna da KRADE I LAZE nas.
|
|
||||
|
||||
Citat:
i tako ja kad ustao jutros a ptice vec pevaju ovu pesmu....izgleda da je postao veoma popularan hit,koga su i ptice na grani naucile.....pa cak i neko ko dugo vremena nije ovde,svaka cast za zapaznje kolega,skidam kapu. vec sam negde objavio kako je u negotinu odradjeno "kompleks" od par glavnih ulica dakle milionski iznos kad zavrsise sve (padala je kisa i dok se radilo ali....) doslo je do zakljucka da nije dobro odradjena kanalizacija nesto,tj kisnica ne ide uredno u kanalizaciju.....pa. ....ajmo jovo na novu.....srecom posao je dobio (naravno i gradnju i ispravku)gradonaceln icin jako dobar prijatelj inace privatnik,pa verujem da se razgovor zavrsio ovako "aj posto se poznajemo za tebe nista ne kosta ispravka...."
Promijenjeno od eclipse4 (21.01.2011 u 10:40 sati) |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
kolica ili??? | zeljketa | Zanimljivosti | 1 | 18.11.2007 00:57 |