|
||||
|
||||
Ovo je vrlo interesantno, ovu biljku sam susretao ali da se sjetim gdje nemogu.
Nego zamolio bih Dragana3 ako moze da mi iz knjige Popa Martina napise u kojem se svojstvu spominje Srebrenica. Pozdrav svima od Peruna |
|
|||
|
|||
Dragan3
Ja od Popa Martina imam samo dve knjige a u njima ima 170 opisa. Postoje 6 knjiga i sve sam ih procitao ali ih nisam zadrzao posto se u tim drugim uglavnom pominju tacna mesta ali sam neke stvari prepisao.
U ovim knjigama kod mene nema naziva mesta i posle nove godine cu poceti po malo da pustam na forumu neke opise ali ne mogu sve jer su neki ljudi napravili biznis od tih knjiga pa zato nema smisla da Ja to sve objavljujem javno.Prati forum pa ces mozda naici i na nesto interesantno. |
|
||||
|
||||
Hvala! Srebrenica mi je jako interesantna, mnogo se u istoriji spominje ali materijalnih dokaza za to nema. Cak je veoma tesko i literaturu o njoj naci.
Ovo sto si ti pomenuo mi je odmah zapalo u oci i pokusacu da nabavim knjige, jos kad bi samo znao kako se zovu bilo bi dobro. |
|
||||
|
||||
u zapisima se pominje Srbenica a ne Srebrenica. Srbenica je jedno mesto na Staroj planini iznad sela Gostusha.
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Arheologija Zanimljivosti | rammstein | Zanimljivosti | 19 | 11.03.2007 14:49 |
O cemu se radi ??? | zlatkovics | Novac | 32 | 12.01.2006 11:49 |