|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Koje detektore koristite ??? | |||
Fisher | 36 | 33,64% | |
Minelab | 20 | 18,69% | |
Whites | 18 | 16,82% | |
Tesoro | 4 | 3,74% | |
Troy | 1 | 0,93% | |
Ostali | 33 | 30,84% | |
XP | 11 | 10,28% | |
Multiple-Choice-ispitivanje. Učesnika: 107. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
@Frabrne
Veca sonda ti je dobra za vece predmete koji se nalaze na vecim dubinama kao i za trazenje porodicnih ostava . Za normalno koristenje detektora za mene je najbolja sonda do 20cm precnika, nije bitno o kojoj vrsti sonde se radi.
|
|||
|
|||
sad znam, ali prilikom kupnje nisam mogao birati jer ga je tip prodavao jedino u kompletu . mada kada budem totalno na ti sa detektorom probat cu je jos malo testirati na poznatim predmetima.
|
|
||||
|
||||
Ne znam koliko je teska ta whitesova sonda ali ja imam takodje jednu od 15' (za minelaba) i mogu ti reci da sam je samo jednom koristio i nisam bio zadovoljan njome
|
|||
|
|||
vidim da si trenutno online pa me zanima js jedna glupost vezana uz trazenje, naime na nekoliko mjesta sam dobio jak cisti signal i VDI broj koji pokazuje da je u pitanju nonferometal a prilikom prebacivanja na pokazivanje dubine pokazuje mi 10" (ponekad i vise) ali kopanjem nisam pronasao nista vec mi u toj rupi ponavlja opet isti rezultat. probao sam resetirati detektor i opet isto (isti rezultat i nakon nekoliko dana) ovo ti navodim zato da vidis da sam probao vise puta tako da iskljucim trenutnu mogucu pogresku detektora.
|
|
|||
|
|||
I verovatno ti je VDI + 95.MINERALI.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|||
|
|||
Spektrum XLT je dobar aparat, ali zelja za vece dubine me je naterala da tragam za dublje aparate. Svidja mi se njegova dobra diskriminacija i pouzdanost u radu. Preporucujem ti da radis sa originalnim fabrickim podesavanjima (coin, relic) .Ja sam probao vise programa koje sam skidao sa interneta ali na kraju se ponovo vracao na fabricke.Kad su vece sonde u pitanju ja licno nisam zadovoljan,i ponovo sam za varijantu sondi koje idu pri kupovini det. Prilikom rada sa Spektrumom nemoj da se oslanjas previse na ikonice na displeju vec prati zvuk aparata. Meni su ikonice jedino pomogle kad sam radio na plazi ,i kad su metalni EURi bili u pitanju. POZDRAV!
|
|
|||
|
|||
Dragan3
Ja sam probao vise programa koje sam skidao sa interneta ali na kraju se ponovo vracao na fabricke. ( Sman )
Objasnite mi malo ovu recenicu. Nije mi jasno kako mozes da usnimis neki program na detektor. O cemu se ovde radi , ili sam Ja pogresno razumeo. |
|
||||
|
||||
Evo da ja pokusam objasniti...
Ne radi se o tome da ti sa interneta skines softwer za detektor nego se radi o razlicitim stelovanjima detektora iz iskustava drugih. Znaci neko je namjestao detektor na ovakvo ili onakvo zemljiste i dosao je (po njemu) na najbolje moguce stelovanje za tu vrstu zemljista (on to isto naziva programom)....nadam se da sam ti uspio objasniti o cemu se u stvari radi
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Detektori i njihove cijene | Vumi | Vrste i namjena | 33 | 04.04.2008 10:20 |