|
||||
|
||||
Minelab je tata,White`s mama a ostali aparati su deca.......i to sitna
|
|
||||
|
||||
Svaka čast, divan klipić još samo fale dječica koja trčkaraju naokolo, ali 2,5 kg je previše. Osim toga satelitski GPS neznam točno čemu služi (znam) opa tu si i tu i tamo si nešto našo. Dobro došo sad je sve pod kontrolom. Još k tome opa odma zlatik pa još i ostava u koži, super. Ono što je dobro je da su se počeli natjecati, a o izboru neka odluči svako za sebe. Ima masa automobila u super stanju po 1000, 1500 evra, nema kupaca. Kolko može koštati hoby, jel si šetač ili "profesionalac", šta znači profi? Koje pivo je bolje?
|
|
|||
|
|||
ma nee XP je DEDA minelab tata white,s mama a ostali si deca,e sad dal su sitna to neznam....
|
|
||||
|
||||
Evo i jedan od uporednih testova: http://www.youtube.com/watch?v=EkcFWajzRzA (a ctx3030 vs etrac vs deus)
Naravno... testovi su jedno, a drugo je kada ga uzmete u ruke, naštelujete i izađete na vaš teren Evo i još jednog... ctx 3030 i nešto "mogućih nalaza na plažama": http://www.youtube.com/watch?v=whDLBjQYKAk
|
|||
|
|||
ovde je ocito promocija minelaba...imao sam i e trac,poznajem aparat vrlo dobro,nekazem da je los,za ovaj novi minelab neznam ali bih voleo da sam bio tamo i da deusa ja nastelujem naravno sa velikom sondom,pa onda da se testiramo....he he he...
|
|
|||
|
|||
neka ga hvale.....
samo jedan podatak.... Deusa je od januara do kraja maja sto ja znam u srbiji kupljeno 21-detektor. Mislim da sam dovoljno rekao. Od mitrovice do beograda 11-komada |
|
|||
|
|||
koliko je Witesa i minelaba prodato u za to vreme u srbiji ?????
|
|
||||
|
||||
Ajmo opet... Dobri su razni uređaji, pitanje je jedino koliko ste sa njima na terenu i kakvom, pa i kakve ste "sreće"...
Tamo gde je iskočio mali žuti, bila je gooomila tragača sa mašinama od domaće izdrade do e trac-a i Deusa... Kod svih ovih novijih uređaja takođe igra ulogu i kako ga naštelujete (... a pre svega kako mu odradite GB)
|
|||
|
|||
da....ima par bitnih stvari kod deusa sto se trebaju nastelovati a posebno GB
|
|
|||
|
|||
jest najbitnija stvar na deusu je GB...
|