|
||||
|
||||
Rade, zemljace jel to detektor sto si najavljivao da uzmes ili si jos za tejona. Koliko si aparata isprobao jel ovaj po tvom ukusu i jel stvarno dubok? Da li je za preporuku.
|
|
||||
|
||||
Citat:
sad "ke" ti kaze o cemu je rece... |
|
|||
|
|||
Rade je uzeo apart na testiranje i sad se zaljubio pa ne zeli vise da ga vrati.
Rade vrati mi masinu necu ti nista!!! |
|
|||
|
|||
Rade vrati mi masinu necu ti nista!!![/quote] Kratki!!! Dzaba ti molbe. Ko te je u opste navratio da mi ga dajes? Masina je jos u test fazi. Strpljenja malo. ja cu ovako u kratkim crtama davati izvestaje, da nepomslite da duvam stvar ili reklamiram. Ovaj je unikat u evropi koliko ja znam za sada a u skorije vreme mu mozda stigne i ostala druzina.:26 :
|
|
||||
|
||||
Lobo me duže vremena kopka, kakva su iskustva s ovim aparatom ?
|
|
|||
|
|||
Sacekaj na Vumijev odgovor, on ga ima pa moze nesto i da kaze. Inace koliko sam cuo ima veliku osetljivost na sitne predmete i odlican diskriminator kao svi Tesorovi aparati, preporucuje se za trazenje na ekstremno prljavim terenima.
|
|
||||
|
||||
Hvala Kratki.
|
|
|||
|
|||
Nema na cemu!!!
|
|
||||
|
||||
U drugoj temi...
|
|||
|
|||
Tesoro Tejon
Evo da se pohvalim novim Tejonom, posto jos ga nisam probao ( sem u vazduhu ) dali neko moze da mi kaze koje stelovanje je dobro, ja sam naso ovo osnovno, izbacuje foliju i gvozdje. Alt Disc Liver izmedju FOIL i 5c a Disk Lever malo ispod FOIL, SENS 9 do 10. Aparat je nenormalno lagan, cak i sa velikom sondom. Pozdrav
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Tesoro tejon - Goldmaxx | tragac | Testiranje detektora | 94 | 06.03.2009 18:58 |
tesoro vaguero 2 | I.Dzon | Vrste i namjena | 44 | 12.06.2008 01:08 |
Konačno mi proradi tesoro i evo rezultata. | avukadi2 | Novi vijek | 2 | 01.04.2008 22:06 |
Tesoro Tejon | kratki | Vrste i namjena | 4 | 07.03.2008 10:11 |
Test G-Maxx II i Tesoro-Tejon | kratki | Testiranje detektora | 4 | 04.09.2007 00:24 |