|
Novi vijek Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period, od ca.1500 godine do današnjeg dana |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
spreman sam ih podvrgnuti testovima...eto Enigme zivog pa nek pogleda.
jeste da su ruzni brate,ko da su dali onom kretenskom sinu od Incka da ih dizajnira ali jbg, "rijecu su za dzabe,a zveke placaju rakijicu". neka njih ima pa bile ruzne ili lijepe. |
|
|||
|
|||
POZAJMLJEN nije zarobljen...hahahahh a
|
|
|||
|
|||
Pa predao si ga. ko se preda...predao se
|
|
|||
|
|||
Nikad robom...moraš ga vratiti sa litrom prepeke.
|
|
|||
|
|||
zDOGOVORENO
|
|
|||
|
|||
U stvari ebeš ašov pones ti samo prepeku čisto da je uporedimo sa kraiškom .
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Pa nije te niko pitao za misljenje. molim te obidji moje teme . nisi dobrodosao. ja tebe ne i tvoje teme sigurno necu posjecivati niti zelim. ako zelis da se prepucajes drzi se onih svojih foruma gdje praznis svoju negativnu energiju,u mojim temama nemoj.
kunes se u Boga a Bog nema nista s tim. zdravo |
|
|||
|
|||
sa Drine
eh evo i slika sa Drine. Mladice nema (ima ali nece).
rukavac pun skobalja a ja stap sa plovkom nisam ponio (Kosuca me odgovorio,smatracu ga odgovornim ). malo je mutnija voda pa se varalica slabo vidi. razocaran sam ishodom. Takmicenja nije bilo jer je trebalo biti u po zabrane lova na mladicu,tako da je sve palo u vodu. ako nista nadisao sam se svjezeg planinskog zraka i popio koju rakijicu sa plovkarosima. sutra malo po brdima sa masinom pa da vidimo ima li gdje ostava kakvih da je neko zaboravio . ona smrznuta brda u daljini kriju nekoliko gradina |
|
||||
|
||||
Jako lepe slike...
Nego pazi da ne upaneš posle te rakijice!
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Kako je pronadjena Ostava Ruskog srednjovjekovnog novca | nummus | Srednji vijek | 4 | 07.10.2010 17:09 |
Ostava rimskog srebrnog novca iz Donjeg Crniljeva | rammstein | Antika | 0 | 15.10.2005 21:59 |