|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Evo prilazem fotografije danasnjeg testa kao sto je rekao Tragac. Aparati su bili postavljeni tako da stabilno rade prilikom traganja.
|
|
||||
|
||||
Meni sada nije jasno koje su sonde detektori imali prikljucene kod ovoga testa!?
|
||||
|
||||
Ok, gornji prilog je "uletio" prije moga priloga, sada vidim koje su sonde u pitanju
|
||||
|
||||
Da ste uzeli bilo koji fisherov model iz CZ ili 12xx serije, potukao bi oba detektora i to nadmocno, jer su isti nevjerovatno osjetljivi u vazduhu .
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Jedini vjerodostojan način testiranja detektora je onaj koji je prezentirao Kratki, znači na terenu, na neviđeno. Probajte i siguno ćete doći do zaključka da su testovi u zraku i sa zakopanim predmetima nevjerodostojni i čisto gubljenje vremena.
|
|
|||
|
|||
vazduh-zemlja
Enigma, postujem iskusnije pa neka su i mladji,vreme na terenu je zakon.Mislim da cemo u sredu da idemo da kopamo.Sta, to cemo videti.
|
|
|||
|
|||
Podrav
Opste poznäto dä je fisher mnogo bolji u väzduhu nego u zemlji sto nije iskljuceno i kod Tejonä???Zä fisher je räzlikä primetnä
|
|
||||
|
||||
Citat:
u postupak pecenja se ne razumem.....sem sto mi rade objasnio kako se pravi medovaca,ziv bio i.dzone.....uskoro cemo je opet piti,mislim ja.... |
|
|||
|
|||
Svakao da se slazem da je merodavan jedino test kada se nalazi iskopavaju sa pravog lokaliteta. Tu nema diskusije. Ono sto smo danas uradili je samo pokazalo da je celom postup poredjenja detektora pridjeno vrlo ozbiljno i da se sve dokumentovalo. Sigurno ce i sledeci test, bez obzira na rezultate isto tako biti ozbiljan kao i prvi. Tada cemo tacno znati kako se diskriminacija ponasa, dubina , nacin rada kao i sve ono sto cini jedan detektor.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
tesoro vaguero 2 | I.Dzon | Vrste i namjena | 44 | 12.06.2008 01:08 |
GoldMaxx Power ws Goldmaxx II | Stef74 | Testiranje detektora | 23 | 04.05.2008 14:58 |
Konačno mi proradi tesoro i evo rezultata. | avukadi2 | Novi vijek | 2 | 01.04.2008 22:06 |
Tesoro Tejon | kratki | Vrste i namjena | 4 | 07.03.2008 10:11 |
Test G-Maxx II i Tesoro-Tejon | kratki | Testiranje detektora | 4 | 04.09.2007 00:24 |