|
Priče...legende...itd Ovdje možete unositi razne priče, legende i sl. koje ste negdje čuli ili pročitali...!!! |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Citat:
Citat:
nego da ti skratimo muku,sekciraj jedno prasence oko vrata pa ga meci na bruku....i onda mi svi dolazimo sa svim nasim mocima i cinima i resavamo posao za par sati. ja i nigri transporujemo vlajne,bez brige,a i ovako je nigri kupio prikolicu za stojka pa otvorio mini liniju
|
|||
|
|||
E jeste neozbiljni, covek lepo pita za pomoc a vi ga terate u propast sa tim vlajnama.
Witcher najbolje ti je da se obratis mom bati Crnom, on ti je naj pouzdaniji za tako nesto i dobro se razume u zapise i vlajne. Ujedno je i skroman, nece te kostati ni pola tovara blaga da resi tvoju enigmu. Covek ima dresirane kornjace, krtice, slepe miseve, zombije iz Cernobila.... Jednom recju profi, a ima i zapise ako negde zapne da se nadopune te tvoje legende. Ja bi rado pomogo ali sam daleko..... |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
E sad, da li Felixe zrno mora biti izradjeno od sveze livenog olova i koliko je baruta potrebno da se stavi ?
|
|
|||
|
|||
Leleee oce da otkopaju blado bez men!
|
|
||||
|
||||
Ovo mi veoma liči n aFrušku Goru i na Dumbovački potok ili potok Potoranj ili neki od Fruškogorski potoka... I vodopada njihovih.
|
|||
|
|||
Kolage ja prilazem jos odozgo jedan bagger da bude sigurno.
Jel toliko zlato nemozete asovcicima da iskopate. A posto toga izgleda ima na Tone bice za sve nas. POZDRAV SVIMA SPREMNIM ZA SALU:00000 960: |
|
|||
|
|||
Xexexexe witcher, dobro razmisljanje ali za to nisam siguran, kad nadjem po strucnoj literaturi javljam ako neko od starijih kolega ne iznese svoje misljenje vezano za to, ahahha pozdrav
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Za obe koji nisu bili | avgvst | Zanimljivosti | 11 | 20.05.2011 14:09 |
Sta mislite da su bili zlatnici? | Vumi | Antika | 12 | 12.08.2010 16:50 |
Dukati pronadjeni u Indiji | zeljketa | Srednji vijek | 1 | 14.07.2006 22:43 |
Dukati iz K. Stubline | rammstein | Priče...legende...itd | 0 | 15.05.2005 23:25 |