|
|||
|
|||
evo i od mene malo
Malo i od Licinija ima jos vise cucemo se
Promijenjeno od licinije (26.02.2005 u 09:47 sati) |
|
||||
|
||||
Konacno da neko pocne sa ubacivanjem slika. Ovog svog imenjaka si trebao ubaciti u anticki novac.
Interesuje me ova medalja, da li mozes nesto vise reci o njoj. Jesi li ove novcice pronasao detektorom ili si ih skupio na neki drugi nacin. Ovaj Kreuzer od Marije Terezije je ovdje kod nas masovna pojava i ima ga na svakoj njivi, ali svejedno ga je zadovoljstvo naci. Ovaj novac od Obrenovica je srebrni ili se varam?
|
|||
|
|||
izgleda da smo razbili maler............
|
|
||||
|
||||
Iz tvojih usta u bozije usi...
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Odgovor
Novcic je srebrni i veoma je lepo ocuvan!Imam ih jos poslacu malo kasnije slike.Pozdrav
|
|
|||
|
|||
Jos malo
Evo ono sto sam rekao
Promijenjeno od licinije (26.02.2005 u 09:48 sati) |
|
|||
|
|||
I jos malo
Jos malo ako nije problem!
Promijenjeno od licinije (26.02.2005 u 09:49 sati) |
|
||||
|
||||
Licinije, nemoj ubacivati rimske novcice u ovj podforum, ubacuj ih u "Anticki novac"... da ne mijesamo sada sve svukuda...
Jesi li ti pronasao te novcice? Otkuda ti taj US cent, nisi valjda i njega pronasao?
|
|||
|
|||
opaaaaaaaaaa.....kol iko ja vidim tu ima i nekih zlatnika.....jel to jedini koji si pronasao ili ih imas jos...........
|
|
|