|
|||
|
|||
ipak imamo i zastupnika za srbiju, pogledajte...http://www.fisherlab.com/hobby/dealers.htm
|
|
|||
|
|||
ma vjerujem da ima komponenti. oni se moraju utrpati negdje,pa gdje bilo.
ali ima detektora koji se ne rade tamo niti se sklapaju,kolega je u pravu. poneki se rade od pocetka do kraja u drzavama iz koje ta kompanija dolazi. |
|
|||
|
|||
Citat:
vidio sam njegovo ime vec. |
|
||||
|
||||
... ja sam kod njih uzeo f70... i ok... garancija (lokalna) + fabrička (5god)
... bilo mi je bitno da ako me kojim slučajem zaustave drugovi "plavci", da imam dokaz o "poreklu"...
|
||||
|
||||
I ako te zaustave panduri nemaš potrebe da dokazuješ odakle ti uređaj. To je i kao svaki drugi alat zamisli da uz bušilicu moraš da nosiš račun. U jednom delu Srbije sam naleteo na meštane koji su me upozoravali na nekog pandura koji se bavi istim hobijem pa oduzima instrumente i maltretira konkurenciju, tako da ti račun tu ne bi mnogo pomogao.
|
|
|||
|
|||
U jednoj prodavnici u Sarajevu u sklopu trznog centra prodaju se metal detektori sa ostalom elektronikom i alatom.
cijene su pomasne ali poenta je da se prodaju kao sto kolega rece normalno kao i busilice ili nesto slicno. niko ne trazi nikakve dozvole. ne moze se reci da je kao npr.vazdusna puska koja vazi za djeciju igracku a ne moze se kupiti bez neke dozvole ili clanske karte streljackog kluba. Metal detektore prilikom uvoza tretiraju kao vojnu opremu a prodaju se u trznom centru bez problema. |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Fisher CZ5 | Ljuba | Testiranje detektora | 3 | 08.09.2008 11:42 |
fisher F75 | laki | Testiranje detektora | 2 | 31.01.2008 19:32 |
fisher f75 | meklaud | Testiranje detektora | 4 | 29.10.2007 19:22 |
Fisher CZ 7a sa IC slusalicama | Vumi | Vrste i namjena | 6 | 23.11.2004 01:36 |