|
||||
|
||||
Trebao si ostaviti napisano, radi sebe.
|
|
||||
|
||||
@fabianus
ako nisi primetio,sve pisem malim stampanim slovima iskreno da ti kazem izuzetno me nervira tvoje nadmeno ponasanje i pametovanje ...iskreno bih voleo da te upoznam |
|
|||
|
|||
a ne,dosta je bilo svadja. ne zelim da ja potpirujem ovo prepucavanje jos vise. dovoljno je tema otisla off topic.
da se ne zalijecem kao sto znam...bolje ovako |
|
|||
|
|||
Ova dva talira bi bilo lepse videti na nekoj snasi, a za pravopisne i gramaticke greske se ne treba ovde raspravljati. Jer verujem da je vecina dosla na forum da nesto nauci ili da svoje znanje podeli sa ostalima. Ja sam eto juce naucio kako ne izgleda rimska posuda, iako su me na terenu ubedili da je to rim.
|
|
|||
|
|||
eh vidis ja tebe ne ..nezanimaju me muskarci za razliku od tebe dok bi ti mene " Voleo " upoznati ..... hajde covijece sjasi vise ..pisi o Talirima ...
|
|
|||
|
|||
a ne,dosta je bilo svadja. ne zelim da ja potpirujem ovo prepucavanje jos vise. dovoljno je tema otisla off topic.
da se ne zalijecem kao sto znam...bolje ovako |
|
||||
|
||||
Citat:
izvinjavam se svima na forumu (zbog spamovanja teme) osim fabijanusu...on je prvi poceo da pametuje u ovoj temi i da ispravlja druge pa je red da dobije 'po *****i' |
|
||||
|
||||
Volim isključivo iskrene ljude, a ti ljudi su uglavnom mučenici.
Miraleme iskren si, prihvaćam tvoje obrazloženje. |
|
||||
|
||||
takodje enigma...iskrenost je osobina koja se retko srece
da se vratimo na temu...taliri su prelepi,steta sto su probuseni |
|
|||
|
|||
ma nema problema za rupe. iskovacemo nove Talire i nemas brige