|
|||
|
|||
Kada i mi udjemo u EU kao bugari
mocicemo da osnivamo udruzenja,federacije i td........ a dotele........... sto dalje od ociju znatizeljnih prolaznika i prometnih puteva |
|
||||
|
||||
Bratiću jedini, trenutno je tako, moramo se potruditi da ne potraje.
|
|
|||
|
|||
Bez brige kolege.
Oni koji se ovim nasim hobijem bave iz pohlepe ,jako brzo odustaju Kada posle par meseci mlataranja sa skenerima radarima i lokatorima ne pronadju zlato a pri tom iskopaju silne bunare ... |
|
|||
|
|||
Agrippa oni koji se ovim bave zbog pohlepe nisu hobisti a upravo oni su ti zbog kojih mi i ne smemo da stisnemo m..a pa da osnujemo neko drustvo poput nasih komsija iz razloga sto znamo kako cemo proci da se pojavimo sa takvom organizacijom bas zbog nastalih posledica delovanja gore navedenih!
|
|
|||
|
|||
Kako u ribolovu imas sportske ribolovce ,alase ,ribokredice ...
Tko ti je i kod nas |
|
||||
|
||||
Citat:
Nikakva EU nece doneti ocekivano resenje za tragace jer je sem globalne pljacke nista drugo ne zanima i iskreno se nadam da ce se monstrum raspasti pre nego nas natera da budemo njegov "clan". Sve ovo na cega se danas zalite u svojim kvazi-drzavama, delo je stare pokvarne dame (koja se vec usmrdila pre konacnog crkavanja) i onog monstruma-manijaka preko Bare kojem pod hitno treba navuci ludjacku kosulju. Nista vam i ovako ne fali i jos nisam video nekoga da je odustao.
|
|||
|
|||
Citat:
svaka budala koja cuje da neko od nas ima detektor i da se bavi traganjem moze da pomisli da smo nasli neko tamo zlato ili da znamo gde ga ima. Pa da nas kidnapuje i muci sve dok mu ne otkrijemo gde ga navodno krijemo.. |
|
||||
|
||||
Nije samo to problem, neko moze da pusti sasvim bezazlenu pricu koja iz usta u usta na kraju postne jako opasna. Prema tome flaster na usta, sta si radio gdje si bio odgovor. Izvinite, ja sam sad stigao na biciklu.
|
|
||||
|
||||
a na ledjima ti ranac sa rasljama za vodu,nadam se da raslje za vodu nece biti razlog za otmicu posto vode ima svuda
|
||||
|
||||
Iz iskustva znam da od 10 zutih para SFRJ posta zlatnik.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
molba prijatelja.... | eclipse4 | Novi vijek | 3 | 31.07.2009 02:56 |