|
Kako? Ne snalazite se sa forumom...pitajte... |
Prikažite rezultate ispitivanja: Da li ste spremni sponzorisati ovaj forum? | |||
Da | 11 | 84,62% | |
Ne | 2 | 15,38% | |
Učesnika: 13. Nemate pravo glasanja. |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Krvi me ne treba, kada je imam viska odmah se pojavi moja supruga i popije
|
||||
|
||||
Pa da se menjamo ,moja trosi pare, zato i nemogu nista da ponudim osim krvi!
|
|
|||
|
|||
POZDRAV
Citat:
|
|
||||
|
||||
Pa da zavrisimo u Hagu! Ti si lud!
|
|
||||
|
||||
Ljudi budimo srecni sto imamo ovaj forum, na kome je lepo okupiti se i razmeniti misljenje i dosta sta nauciti o ovom nasem hobiju.
Da se Vumi kao pravi administrator drzi pravila ( kao recimo ovde u fr. gde nesmes pomenuti gde si sta nasao, osim ako nije u sumi ili njivi , jer ako pomenes keramiku na tom mestu gde si to pronasao, dobijas prvo kritike od svih mogucih majmuna kako si upao na neki arheoloski lokalitet,tretiraju te pljackasem, brisu ti -postove gde prikazes vise od 7-8 novcica i kazes da si ih nasao na jednom mestu jer je to za njih neprijavljeni lokalitet, ili kao meni sto sam rekao da sam to nasao u srbiji, kako sam ja pljackao neki lokalitet i sve to prokrijumcario u fr, prvo reakcije i svadja a onda brisanje to sa njihovog foruma jer su oni u skladu sa zakonom ...) nebi smeli pricati to sto pricamo i kazivati i pokazivati jedni drugima nalaze koji vecinom dolaze sa nekog lokaliteta koji je najverovatnije uveden i na neku ruku zasticen. Svaka tebi cast Vumi na toleranciji, a i ako izbrises ili promenis neki post mislim da nije zato sto ti se moze vec zato sto nije u skladu sa tvojim forumom i to je tvoje pravo kao sto bi bilo pravo svakog od nas da ima svoj sajt. A sem toga pravilo foruma postoji http://www.vumidet.net/forum/showthread.php?t=2 pa je red kao i na svakim forumima da se pridrzavamo istog. Pozz Stef...
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Vumi, postavi kasicu prasicu da ju natrpamo, nije pošteno da sam snosiš ove troškove koji baš i nisu zanemarivi.
|
|
|||
|
|||
prasica da bude debela
Pa ko hoce dobrovoljno hoce ,ko nece nemora niko ne primorava.
|
|
|||
|
|||
Citat:
Tacno je da sam ti poslao PP u kojoj sam te zamolio da me obrises sa Foruma i da obrises sve moje postove.Razloge sam vec naveo... Dalje..moj oglas je bio u bazaru.Obrisan je i meni vise nije dozvoljeno postavljati priloge u njemu?!U redu,preci cu preko toga Preci cu i preko Enigminog komentara u vezi mog pronalaska: "pronadjoh na internetu isti takav komad-samo original" to nije iznosenje misljenja-to je prepotentan i zloban komentar nekoga ko misli da je popio svu pamet ovog sveta u vezi arheologije. Ja sam u zivotu samo jednom drzao fals u ruci i nikad vise...Imam 41 godinu i ponosno mogu da kazem kako trazim novcice od svoje 7 godine.Tada sam sa ocevim vojnim asovom iskopao prvi novcic u Licinijusovim termama-koji i dan danas stoji u albumu. Mnogi se pitaju-zasto sam i dalje na ovom forumu kad sam tako ogorcen na moderatore. Zbog toga sto je moja ljubav prema arheologiji veca od bilo kakve sujete. I zaista cemu sva ta prepucavanja oko gluposti. Ja cu istog trenutka da prestanem ali zelim minimum postovanja i izvinjenje od nekih ljudi. Evo ja se prvi izvinjavam svima koje sam uvredio nekim svojim postovima-vrlo sam impulsivan i ivek kazem ono sto mislim-zato bas u zivotu nisam najbolje prolazio...samo sto se tice posla i novca. Ja sam svoje teske miliarense i zlatnike odavo pronasao-to su moja zena i dvoje dece. Sve ostalo je p..... dim |
|
|||
|
|||
Julianus u kom gardu su se nalazile te terme?
Dobio sam na poklon knjigu tlo Srbije zavicaj rimskih careva i licinije je uvrscenj u nju al pise da bas nije pouzdano odaklen je.Na mapi pokazuju istocni dio Srbije jer je valjda s Galerijem odrastao pa se pretpostavlja da je tu odnekle... |
|
|||
|
|||
ljudi potpuno se slazem sa stef74 i njegovim komentarom,a stose tice toga dalismo mi pljackasi ili nismo to zavisi od karaktera samog coveka.nemoga reci da je neko lopov ako je naso nesto na nekoj njivi a dali je ta parela vec registrovana negde kao lokilitet ili ne to nemozemo znati. zato nemojte nikoga suditi po tome.nazalost kada bi zakon bio bilje regulisan nebismo imali takvih problema
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Pitanje | fabijanus | Zanimljivosti | 9 | 06.10.2007 00:18 |
jedno pitanje | zeljketa | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 1 | 07.06.2006 23:59 |
jedno pitanje | zeljketa | Vrste i namjena | 2 | 06.06.2006 01:11 |
Pitanje.... | Vumi | Pitanja koja se tiču korišćenja foruma!!! | 9 | 14.04.2005 03:50 |