|
||||
|
||||
07.10.2012 na jednom sajmu numizmatike i antikviteta(ne smem da prikazem link jer ce me kazniti,sto ne bih zeleo)bice veliki popust na cene metaldetektora za sve ucesnike od ovlascenog prodavca iz Cacka.Ako mozes Ti dodji ili imas nekog u Srbiji,posalji.
|
|
||||
|
||||
ovo su neke od cena metal detektora u beogradu ,
naravno zbog forumskih legalista da napomenem da su svi detektori originalni, legalni i legitimni i imaju kutiju, racun, garanciju, ako treba mogu da ih upakujem u ukrasni papir sa srcima i sa roze masnom ..... METAL DETEKTORI XP - Adx 150 - 400 eura - Adventis 2 - 550 eura - Gmaxx 2 - 700 eura - Gmaxx 2 sa 27cm sondom - 750 eura - Goldmaxx - 800 eura - Goldmaxx sa 27cm sondom -850 eura - XP deus full - 1250 eura - XP deus lite - 740 eura - XP deus basic - 1000 eura - XP deus veca sonda 28x34 u kombinaciji Lite ili Basic doplata 100 evra pa tako Deus Lite sa vecom sondom ide za 840 eura a Deus Basic sa vecom sondom ide za 1100 eura METAL DETEKTORI GARRETT - Pinpointer garrett - 130 eur -ACE 250 - 230 eur - Euro ace - 320 eur - AT pro - 700 eur - AT gold - 800 eur - Sea hunter - 700 eur - Infinium ls - 1100 eur - GTI 2500 dd - 1100 eur - GTI 2500 supreme - 1200 eur TEKNETICS METAL DETEKTORI - Alpha 200 eur - Delta 280 eur - Delta sa 11" sonda 370 eur - Gamma 500 eur - G2 700 eur - T2 750 eur ima jos toga na lageru ali koga bude zanimalo nek se javne radi preciznijeg dogovora... |
|
|||
|
|||
Cika bane u tebe nesumnjam. El moze da mi ubavis one papuce detektor da se i ja setam ki gospodin po gradine a pritom da niko nema pojma sta radim. A da, i ako moze to lepo da mi strpas u papir Lift roze na tufnice. S`blagim naklonom .......nigrianus
|
|
||||
|
||||
bruder negro,
sto nema u izlogu ima u radnji, samo reci koji broj cipela nosis ... |
|
|||
|
|||
Ma ti si sila....U ponudu vidim imas i gumene Djozluke za po blato.
Odusevljen sam......Samo molim, ako moze na popust uz i ona ljopata sa hilti pogon sa crveno dugme.:nahr ung00 |
|
||||
|
||||
imam i te lopate ali ostale samo one sa rozle cveticima, tufnaste sve prodate jos prve nedelje
|
|
|||
|
|||
Pazaricu ljopatu. Na prolece, dobra kamuflaza u cvetnoj rozle livadi.
papuce 41 gumene djozluke za blato 45 Tako zavaravam trag, pa niko nemoze da posmunja da sam ja tamo bio sa ovako velikim kopitama. hahaha |
|
||||
|
||||
Od kad postoje oglasi na ovom forumu?
|
|
||||
|
||||
nisu to oglasi to je ziva istina
|
||||
|
||||
Pitao sam kolegu gdje bi tražio, zato jer mu možda mogu pomoći......
|
|
|