|
||||
|
||||
eclipse4
Citat:
|
|
||||
|
||||
Ja vec negdje napisah da ce sa foruma biti iskljucen svako onaj ko samo jos jednom spomene detektore iz kucne radinosti ovdje na forumu....zbog toga ni ova tema nece bog zna kako dobro zavrsiti...
|
||||
|
||||
Pozdrav Vumi
Evo ja se izvinjavam ako sam prekrsio pravila foruma.Zar se na forumu ne smeju razmenjivati iskustva izmedju jednih i drugih nije li rec ko kakve detektore koristi ili mozda nekakve druge sprave koje lice na detektore .Ja sam rekao da podrzavam fabricke modele ne pravim detektore i nisam u toj struci ali imam predlog za tebe a i ti si to pomenuo negde ovde da bi voleo da se oprobaju majstori iz K. R . sa orginalnim aparatima pa zasto se ne napravi jedna vrsta konkursa negde na forumu prijave se ljudi koji tvrde da su exs majstori ti odaberes poligon i osmislis negde u Srbiji ili B i H pa ko hoce neka proba : fabricki protiv onih drugih ko zna mozda i ispadne nesto od toga pa se pojavi neki prvi sa Balkana naravno uz dobar dizajn nizu cenu moze i da uspe. Ako sam opet nesto zabrljao izvinjavam se mozda je bolje da ne komentarisem.
|
|
||||
|
||||
A kako bi bilo da taj test napravim u austriji pa da svi iz kucne radinosti dodju ovdje malo na odmor?
|
|||
|
|||
Joj Vumi brate salji vizu stizem odmah!
|
|
|||
|
|||
Ja ga imam i vrlo sam zadovoljan sa njim i nisam pogrešio kad sam ga kupio.
|
|
||||
|
||||
poz. Vumi
Dobro je brate ......ebiga zasto se toliko ljutis, mozda iz mojih komentara neko izvuce nekakvu dobru pouku a neko mozda i korist .
|
|
||||
|
||||
poz. Drago
hvala na ohrabrivanju i savetu, mislim i ja da je dobar garet-1500 ili 2500 pro. gledao sam testove neko je ovde napisao adresu cini mi se da su radjeni u Poljskoj ili tu negde okolo izgleda da su to uradili verodostojno tj. orginalno. Da li neko ima nekakav mozda drugi predlog u toj klasi ili ima jos onih koji su zadovoljni garetom novom generacijom naravno .
|
|
|||
|
|||
citat
Citat:
|
|
||||
|
||||
poz, Ljubo reci mi zasto cu da se razocaram?Da li zato sto su komplikovani za rukovanje ili je nesto drugo u pitanju.Hvala za uputstvo za ads 7 i on je tezak za rukovanje ali kada se covek nauci druga je prica ima i mana ne kazem kao i svi uvek neka sitnica ne dostaje pa receno je ovde na forumu da nema savrsenih u toj klasi.
|
|
|