|
||||
|
||||
hehehe pa to ce biti sledece, samo prvo da otvori mapu |
|
|||
|
|||
citat
Ako si u blizini ili oko Pirota potraži tamo bliže informacije.Nemoj da se mučiš sa fotografijom.
|
|
||||
|
||||
Čestitam Pdraganu jer je otvorio temu koja je ostvarila 11 000 čitanja jeeeeee:26 :
|
|
|||
|
|||
a kao utesnu nagradu cu dobiti valjda neki zlatnik od srecnika ko bude otvorio ove riznice. 11 096 citanja.vumi jel dobijam neki cvarak vise za ovo ili ..?hehehe
|
|
|||
|
|||
pdragan-e uz cvarke ide i kajis slanine
|
|
||||
|
||||
Ovo bi trebalo nagraditi u svakom slučaju, predlažem da se razmisli o tome. Ako ništa drugo onda barem desetina nađenog na osnovu gore navedenih uputa i ideja. Pdragane da si bliže ponudio bi ti da izabereš jedan novčić iz moje kolekcije npr. jednu rijetku Flacilu sis.
Živio još jednom. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Mozda dobijes detektor od Vumija!!!!
|
|
|||
|
|||
Pozdrav svima! Odskora sam pročitao ove vaše priče oko "smokove dupke", ima tu raznih verzija, izmedju ostalog koje su i meni poznate.
Pošto živimu tom kraju, konkretno u Dimitrovgradu, otprilike su mi poznata sva ova nagadjanja. Pojedini članovi dosta lutaju sa pričama, ali ima tu dosta sličnosti, ali i odstupanja. Selo odakle potičem je Kusa Vrana, blizu Poganovskog manastira i Zvonačke banje. Planine za koje se govori i koje sam video na slikama, jesu Vlaška planina i planina Greben. Izmedju njih prolazi reka Jerma. Ako ima nekih interesenata, koji dolaze prema ovom kraju, mogu im biti lični vodič. By the way bugarin sam po nacionalnosti i mogu dosta toga da pomognem oko bugarskog jezika. Možda je ova tema otišla u zastarelost, ali evo za početak toliko od mene. |
|
|||
|
|||
poz oskar
Pozdrav Oskar...
I ja sam kao i ti novi na ovom forumi i polako hvatam prikljucak...Posto si iz kraja Dimitrovgrada, da li si upucen u obliznja sela...Postoji neko selo na par kilometra od Dimitrovgrada, ne znam kako se zove, pitacu dedu pa javljam...Pricao mi je da kod tog sela postoje neke pecine koje su pod zastitom drzave i da kod tih pecina postoje neki stari zapisi...Da li si cuo nesto o tome? Hvala unapred |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Porodicno blago | Vumi | Priče...legende...itd | 8 | 15.11.2007 18:11 |
Zidovarsko blago | rammstein | Zanimljivosti | 2 | 16.06.2007 15:50 |
Blago Cara Lazara | lovac | Priče...legende...itd | 13 | 19.05.2006 20:18 |
Tracansko blago | rammstein | Zanimljivosti | 5 | 07.02.2006 22:40 |