|
|||
|
|||
Mozda oce covek da uvali dubinac u koji se razocarao. Prvo je pocelo sa dedom ,mapom od koze sa sedam strana, izguzvano kopiranim papirom, Oksfordom i bla bla bla i belim vodama sa crvenim kamenjem,polako se stize do dubinca i sajta koji je zagadjen virusima, hermes prijatelju kazi konkretno sta hoces? ako sam napunio Laptop virusom razbicu ti tog dubinca
|
|
|||
|
|||
Citat:
Ima tu malo kontradikcija.Kontak tiraš sa svjetskim arheologom,kontaktir aš sa oxfordom,kupuješ detektor od par tisuća eura,a nemaš skener koji košta mizeriju i skrivaš se po internet caffe da ti netko nebi vidio šta skeniraš. Ma nije ni bitno, bio ti meni živ i zdrav i da nađeš to blago. Sretno |
|
|||
|
|||
Citat:
Hvala svim clanovimasto su pokazali interes i potrudili se pomoci, bumo se dopisivali na nekoj drugoj temi. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
ljudi pomozite da otvorim mapu od smokove dupke
|
|
||||
|
||||
apenac,
o cemu ti to pricas, gde ti je to sto ne mozes da otvoris... |
|
|||
|
|||
apn,pa mapa ti je otvorena samo klikni na nju
|
|
||||
|
||||
ne moze to uraditi jer je nepotvrdjeni korisnik, registrirao se ali nije i aktivirao svoju registraciju. Posto u ovom forumu mogu pisati i neregistrirani onda je on to i ucinio, jedini problem mu je sto ne moze vidjeti fotke
|
|||
|
|||
Pazi kad sam isprva pročitao kao - ljudi pomozite da otvorim smokovu dupku
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Porodicno blago | Vumi | Priče...legende...itd | 8 | 15.11.2007 18:11 |
Zidovarsko blago | rammstein | Zanimljivosti | 2 | 16.06.2007 15:50 |