|
||||
|
||||
ja te i dalje ne razumem, da li se ti hvalis ili trazis informacije,
ako trazis informacije moras i ti da das nesto od cega ce da se pocne , ovako sem suplje price o dedi, mapi, kozama i oxfordu nista konkretno nisi rekao ... |
|
|||
|
|||
Citat:
rekao sam ti pocetna stannica je belo jezero (voda) sto prolazi preko crvenih kamenja, itd..., ja sada zelim info dali neko zna gde je ta bela voda sto se opisuje. i dali nesto takvo postoji |
|
||||
|
||||
hermes legend, ima nekoliko Belih voda na terenu gde se kretala hajducka druzina daj jos nekoliko detalja. jel ima neki znak uklesan?
|
|||
|
|||
Ima nekoliko znakova od kojih je lice covjeka na kamenu na putu za zakopanu knjigu, znaci nastavis tim putem i na sljedeci znak (o cemu ne bih pricao jer bi vam onda sve rekao) ima instrukcije za dalje...
|
|
||||
|
||||
Pa sta trazis onda ovdje kada imas sve instrukcije i sva objasnjenja, nije mi bas jasno sve to...prati instrukcije i trazi to mjesto...potrazi prvo te znakove i onda samo za njima...ne vidim kakve bi ti informacije mogli dati korisnici foruma. Nadji si topografsku kartu podrucja, trazi te bijele vode, posmatrj okolinu i pokusaj sam razjasniti kakvo crveno kamenje je u pitanju...
|
|||
|
|||
ako ima nekoliko belih voda onda recite mi dali postoji u blizini kamen sa isklesanim licem covjeka?
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Pa iskreno da ti kazem da niko nece sada umjesto tebe obilaziti sve te bijele vode i traziti uklesano lice da bi tebi dao odgovor...uzdaj se "sam u se i u svoje kljuse"...mislis da bi ti neko i rekao ako zna?
|
|||
|
|||
hermes jeste to je to sto tih rekoh, tog spomenika vise nema tu odavno sa licem coveka ali moj deda je jos ziv i dobro ga sluzi pacenje pa ce da nam pmogne,zna mesto tacno, a verovatno daje poznavao i tvog djeda, ali deda ko deda oce i on tall(deo) kaze ce dase zeni pa da ima mladu da pozlati.
|
|
||||
|
||||
Citat:
u ovim veoma specificnim slucajevima kao sto je traganje za ukletim, hajduckim ili turskim zlatom, moras imati pored lopate i nesto od sofisticirane i na terenu proverene opreme, recimo, trenirani slepi misevi za izvidjanje iz vazduha, specijalno opremljene kornjace za uske prolaze sa ugradjenim kukama ili tockovima, kao i mutanti serpasi koji nose opremu do udaljenih terena, neki od nas koriste jos i specijalno dresirane magarce , a ja sam onomad poklonio jednoj novoj ljubiteljki traganja mog ljubimca , prasca iz miloste zvanog ludi stojko eeeee sta je taj sve znao da uradi... bez sve ove opreme ni pod kakvim okolnostima ne kreci u nepoznato... ako ti nesto zafali javi se ... pozzzzzzz |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Porodicno blago | Vumi | Priče...legende...itd | 8 | 15.11.2007 18:11 |
Zidovarsko blago | rammstein | Zanimljivosti | 2 | 16.06.2007 15:50 |
Blago Cara Lazara | lovac | Priče...legende...itd | 13 | 19.05.2006 20:18 |
Tracansko blago | rammstein | Zanimljivosti | 5 | 07.02.2006 22:40 |