|
||||
|
||||
Izraziću se na latinskom:
O tempora, o mores!
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
Treba im dati jednog Jugica.
kad kopiraju tehnologiju nece vise moci dolaziti ovamo jer ce im se svemirski brodovi kvariti svake 2 svjetlosne godine |
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
Mozda vic
Za voznju od 77 km na sat u zoni do 50 km, covek dobio kaznu od 95.000 evra. Desilo se u Finskoj, a kaznjeni je jedan od vecih vlasnika Ålandbanke. U nekim skandinavskim zemljama se saobracajne kazne odredjuju prema visini prihoda.
Kaznjenom sigurno nije do smeha, a ja, evo, ugurao vest u viceve.
|
||||
|
||||
upravo tako,mislim ali nisam siguran da taj zakon vazi i u svajcarskoj ako se ne vara.
u svakom slucaju tako i treba da se to radi.
|
|||
|
|||
prije koju godinu slavni finski hokejas Sakku Koivu je platio izmedju 150 000 i 200 000 eura kazne za brzu voznju (mozda cak i malo pod"gasom" ali nije potvrdjeno). mjesec dana prije toga je bio potpisao ugovor u NHL na milionske iznose i to mu je presudilo
|
Korisnici koji su se zahvalili korisniku na prilogu | ||
|
||||
|
||||
izvinjavam se na off ali sto se kaznjavanja tice tako je to u normalnim zemljama,
kod nas u srbiji kad karic mladji dozivotno osakati neku devojku dobije kucni pritvor, ili kad sin lokalnog tv magnata/pink/ vozeci prekomernom brzinom ubije necije dete na pesackom, odlezi mesec dana u istrazi i onda ga puste na slobodu, valjda dok se novi sudija jos malo podplati da ne bude ne daj boze da mali opet mora u zatvor. |
|
||||
|
||||
i to je dobar vic,ali istina
|
|||
|
|||
malo vedrije anegdote,od prije pola sata... pa ljudi moji IDEMO U BRAZIL
|
|