|
||||
|
||||
toooo buraz, to je pesma za moje usi,ti tovari su NEVIDJENO teski i svaka pomoc je preko potrebna...eh da nam je jos tu sirmijum , pa cika zlaja, pa crni ...ma sve bi bilo lakse, ovako ce sve da padne na nejaka pleca nas cetvorice...
|
|
||||
|
||||
Uzalud mlatite praznu vrecu.
Nosio bih i ja ali nema sta.
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|||
|
|||
ne mlatimo mi praznu slamu ,bolje nam se ti pridruzi dok je vreme ,posle moze da bude kasno...
|
|
||||
|
||||
Ako je tako onda racunajte ne mene, jak sam ja ko mazga taman mozete da mi natovarite ceo tovar blaga pa dokle stignem.
Vazno je ucestvovati...
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
||||
|
||||
Vi se makljate, a još nismo ni krenuli.
Daj ugasite svjetlo da se dogovorimo ko ljudi. |
|
|||
|
|||
Bane, Bane junace, ma imate moralnu podrsku od mene samo fizikalisanje mi je los status u grupi(previse sam lenj) a stose tice cici maci i ostala eroticna zadovoljstva tusam da pomognem sa mojim zenskim osobljem.Znas ono vi nadjete a javam dajem zenske svaka po 10-zlatnika pa vi izvolite, dovescu ja i dva autobusa a ako zafali stice i nova tura .E jesam bre.... , ma rodjen sam za BIZNISmena . Nego salu na stranu . Kad planirate espediziju na blago
|
|
||||
|
||||
Za idućeg punog mjeseca, imamo dogovorenu seansu sa onostranim.
U slučaju da nitko ne ugsi svjetlo i ako ne padne makljaža, pašće dogovor o točnom datumu polaska ekspedicije. |
|
||||
|
||||
Eto...ugasih svjetlo da se dogovorite
|
||||
|
||||
Tema je opet otvorena, pokusajte je i dalje tako odrzati ...
|
|||
|
|||
Bravo Vumi!
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Porodicno blago | Vumi | Priče...legende...itd | 8 | 15.11.2007 18:11 |
Zidovarsko blago | rammstein | Zanimljivosti | 2 | 16.06.2007 15:50 |