|
||||
|
||||
Meni nikada nije bilo jasno kako covjek pokida kablove od sonde. Ok, sonda se moze razbiti ako se ne primjeti kakva stijena na zemlji i jace se odalami po njoj, ali za kabal mi nikada nije bilo jasno.
@Ivlianvs, slobodno reci koji su to noviji detektori u pitanju pa da popricamo i o toj tematici
|
||||
|
||||
Pike od kada se ti tako dobro razumes u detektore?Koliko juce nisi znao da se trigerom resetuje tajmer koji gasi Spectrum posle odredjenog vremena...zar nije tako?To me navodi na pomisao da se bas i nisi neki strucnjak,kao i skorasnja izjava da je za XLT potreban fakultet i da je takav aparat oko 200 e [/QUOTE]
Potpuno si u pravu ja neznam nista o detektorima kao ni ti o Yugo automobilima ali mene moj detektor nikad nije ostavio na putu iako se gasio, kvario i lomio. Salim se zemljak nemoj me odmah hvatati na zub. A u sali pola zbilje rece Vuk, samo opusteno.
|
||||
|
||||
Citat:
@ vumi..ne bih hteo da se upustam u raspave koje ne vode nigde.... jedan se zove Milos a jedan Goran.... mislim da znas o kome se radi...obojici su riknule sonde...licno su mi rekli,nije prica iz druge ruke a treci (koji je bio najglasniji u hvaljenju aparata,cak je hteo i neke opklade da pravi) je u ocaju,kad se vracao s terena bacio komplet aparat u kukuruze .... posle se ipak vratio po njega |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
Citat:
sto se wajtsa tice koliko sam ja video i upoznao nedeljama odlican je za vuko****ne tj. za terene gde nema niceg sem plemenitog,inace ako mu postavis disc u fulu tj jos jednom da odvaja kako valja,plici detektor jos nisam sreo,al a zato odradjuje muski.....
|
||||
|
||||
znaci eclipse po tebi je Eagle Spectrum sranje a White`s je dobar aparat...hmmmm interesantna teorija s obzirom da je to jedan te isti aparat
sedi 1 ako me secanje ne vara i ti si menjao sondu na tvom novom,modernom aparatu |
|
|||
|
|||
Ja mislim da za taj aparat ne vredi davati tolike pare ,pa makar dobio i "jugo " pride.Imas za nesto vise para mnogo bolje aparate , a uz to su i novi. Realnost je ta, da ga je ipak pregazilo vreme...
|
|
|||
|
|||
Ma nema boljega od kineza. Ni 100 krompirica
a mores sa njime i kuruze mlatit |
|
||||
|
||||
Citat:
a da procitao sam ja medju redovima za menjanje sonde ne se sekiraj da menjao sam sondu u cemu je tu problem?ne razumem?
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Whites eagle 2 sl | ddundjer | Whites | 5 | 30.07.2009 16:55 |
whites 2500/D | tragac | Vrste i namjena | 9 | 17.02.2009 04:04 |
pomoc za whites 3900/D | galbin | Vrste i namjena | 23 | 01.12.2008 11:12 |
Whites 3900 pro plus | Goldrush | Testiranje detektora | 4 | 18.01.2007 21:37 |
whites xlt | pdragan | Vrste i namjena | 4 | 22.11.2005 21:35 |