|
|||
|
|||
Citat:
Radi se o masini koja se zove MenziMuk,ovde u Svici.To je masina slicna bageru ili rovokopacu(kako ga ti nazivas),koji se krece kao pauk.....Namenjena je za rad na nepristupacnim terenima,brdima i svim ostalim mestima gde klasican bager ne moze da pridje......... A pre nekoliko meseci testiran je MenziMuk koji je napravljen za podvodne radove....tj u vodi,kao podmornica.......... do 1000 metara dubine A sto pitas za amfibiju......... Promijenjeno od Vumi (08.10.2005 u 18:04 sati) |
|
||||
|
||||
Kako sto pitam za amfibiju, pa rekao si da ne znas da plivas a sa obicnim bagerom nebi stigao dalje od dna . Ali taj tvoj podvodni bi ja mislim bio kao stvoren za ovoga posla . Nego, jesi li citao da su izbili problemi oko ovoga blaga i da drzava sada ovo vodi pod arheoloskim otkricem a prema tome zakonu sve pripada njoj (drzavi)...sada pronalazaci prijete ako im se ne isplati 50% tj nekih 8 milijardi dolara (na koliko se procijenjuje vrijednost polovine) da ce unistiti svu dokumentaciju o mjestu gdje se blago nalazi....mislim da se za ovaj potez drzave nema sta reci....bio je i ocekivan
|
|||
|
|||
ima li ta Drzava .....kako se ono zvase ...... Monguzija ........8 milijardi dolara ?
|
|
|||
|
|||
Citat:
A ako bude potrebmo obezbedicemo pojas za spasavanje tako da Rammstein moze na miru i bez straha da radi |
|
|