|
Antika Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
bojim se da ako otvore torbu i vide tako umotano odmotaju jer lici na nesto sumnjivo,na drogu isl.
najbolje je tako da to vide a da ne znaju sta gledaju . stari ce lisac njima zamesti trag. |
|
||||
|
||||
Oni drže jedino do islamskih stvari, ovo možeš poslati kući preporučenom pošiljkom.
|
|
|||
|
|||
Citat:
najbolje namotaj malo vunice u raznim bojama po komadu , da izgleda ko suvenir . |
|
|||
|
|||
ma jednostavno
vezes ga oko vrata pa vodas kao kuce |
|
|||
|
|||
Citat:
mada mi sad nije zao jer mi taj uredjaj ne bi bio od velike koristi. posta je zaj...na stvar. ide to u prljav ves i peskirici a preko nabacati kojekakvih suvenira. vrijedi pokusati. |
|
|||
|
|||
Bar mi balkanci imamo ideja kako nesto smuvati. Napravi hrpu takvih figurica pa ubaci ovu medju njih a kad te budu pitali o cemu se radi reci im da se u slobodno vrijeme bavis vajarstvom i pravis figurice, he he. Mada tu moze nastati problem ako ti ne povjeruju, osvanuces u novinama kao tip koji je pokusao iznjeti nekoliko desetina sarih figurica basnoslovne vrijednosti.
|
|
||||
|
||||
Za kolegu Miralema evo jedan praktičan očigledan primer kako (ne) treba:
Heheheheh. Molim pogledajte!! http://www.youtube.com/watch?v=-2uEInBG3xc
|
|||
|
|||
hvala na savjetima. a ja vec mislio da nabavim subaru i da na vrh zalijepim figuricu omotanu sarenim koncicima kao modni detalj. malo je prevruce ovde za subaru ali sad nije ni vazno .
uglavnom morat cu da smisljam sada nove nacine. ma kao da prenosim krunu babilonskog kralja a ne glinenu figuricu koju sam nasao na smecu,koju niko nije htio. stavim u torbu,torbu u Cargo pa sta bude . |
|
|||
|
|||
konacno i ja stigoh kuci...a "ovcica" ili sta je vec stoji na mom stolicu. Iracani su smijesni,uzeli su mi par limenki Red Bull-a koje su stojale iznad figurice i pustili me dalje.
samo sam se zahvalio i prosao sad tacno znam kako cu prenijeti i ostale "stvarcice". iracani su slabi na Red Bull i Marlboro |
|
|||
|
|||
Iranci_indo evropska rasa, slabi su na sve kao i mi evropljani......isti nam geni. Dobro ti nama stigao na Balkanijadu. Hajmo po jednu pa da nastavimo dalje
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Disciplina, rad, rad i samo rad | Enigma | Zanimljivosti | 0 | 17.07.2010 23:38 |
Posto mogu samo ovde | Gost u odlasku | Priče...legende...itd | 5 | 22.01.2006 22:34 |