|
||||
|
||||
ma malo sale nije na odmet...a sto se pecanja,lova,piva i cura tice.....uvek si dobrodosao
|
|||
|
|||
Ako bih obišao ovu lokaciju, treba li mi dozvola za kretanje u pograničnom pojasu?
|
|
|||
|
|||
Ma kakva dozvola, tamo mozes mirno da se kreces usred bela dana, a od pogranicnog pojasa je to daleko, obavezno ponesi nesto za rostiljanje i hladno pivo, imas odlican pogled na Dunav. Uf Eclipse takav provod je samo da se pozeli, ove godine nisam uplatio lov jer stvarno sa odmorom sam slab, a za pecanje uvek nadjem malo vremena, a cure to nikako hahaha kad bi se lagali. Pozdrav
|
|
|||
|
|||
ma i sitne plitke bunare neki s ovog foruma kopaju :-) , na jednoj poziciji dugo nista a onda rupa kao manji grob - grobar nepoznat
|
|
||||
|
||||
Citat:
a sve to rade zato sto im je drzava dala dva pajera i par lade nive u kojima ne moraju da sipaju gorivo,ne moraju da poprave ili da kupuju delove i jos dobijaju pare za svu njihovu setnju.... a maltretiraju strance (ne sad bukvalno da maltretiraju),ali nema sanse da se mimoidjes sa njima po ovim putevima a da ti ne ablenduju da stanes,ako si iz sela i ok si,samo pozdrav malo price i cao,ako si stranac obavezno sledi otvaranje gepeka isprave itd.....opet kazem ne uvek ali uglavnom da.
Promijenjeno od eclipse4 (05.09.2009 u 23:27 sati) |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
||||
|
||||
sad su jednom iz susednog sela oduzeli detektor,al ovaj (mislim na coveka iz pogranicne) nezna ni koja marka ni sta je bilo sa njim....bas cu da se raspitam i javljam...
|
||||
|
||||
evo da probudim i ovu temu,zapravo da dam informaciju.
coveku su oduzeli detektor na dve godine,kaze da su dve godine vec istekle ali da licno on nece da ide po detektor.veruje da su ga namestili. sad sta je prava istina samo on zna a mozda i nezna. to mi je rekao njegov prijatelj koji nezna razlog zasto mu je oduzet detektor.
|
|||
|
|||
kako misliš oduzet na dve godine?
Možda da mu je oduzet pa prošle dve godine, nije pokrenut postupak , slučaj zastareo pa otuda bi trebalo da ga vrate |
|
||||
|
||||
Mozda se covek i nagodio sa njima da mu ne pisu krivicnu.Moze biti kako Eclipse kaze da su mu slozili pricu,uzeli detektor i cao.Samo on zna pravu istinu.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
google earth | zeljkot | Zanimljivosti | 10 | 22.10.2005 02:58 |