|
|||
|
|||
Citat:
za razliku od tebe koji mozes samo da pronadjes u arhivi smajlije i nista drugo neki od posetilaca i clanova ovog foruma bar pronaju neku rupetinu i u njoj neki ,,izmisljeni nakit,, a koji stoji ispred mene i pravo da ti kazem ni malo me ne pogadja neki ,,neverni toma,,. S obzirom da ja nisam uspeo da smanjim fotografiju (zato sto nisam imao program za smanjivanje fotografija) to sam to prepustio mom kolegi da to uradi na koga je osuto drvlje i kamenje. A sada s obzirom da je to mojih ruku delo mozes se obratiti na pravu adresu. Takodje ti zelim vise srece u traganju za pravim stavarima a ne za nekakvim smajlijima iz arhive foruma. |
|
||||
|
||||
A ebiga Gloshky, u početku krenuo ja ozbiljno, s vremenom uvidjeh da ima dosta "lovačkih" tema, o komentarima da ne govorim, te se prilagodih ovoj našoj zajednici da ne ostanem na vjetrometini.
Teško je biti sam na vjetrometini, puno je toplije, ugodnije i sigurnije u čoporu. |
|
|||
|
|||
Prijatelji moji, nema razloga za ovakvu vrstu razgovora i prepucavanja, meni je stvarno drago da sam clan ovog foruma, ja sam zaljubljenik u starine i drago mi je da nauchim od iskusnijeg, dobro ovo za jelenka je super, i treba svima nama pomalo sale u ovim sumornim vremenima, a tebi Enigma ako je ostalo malo mesa od ovog "tronogog" monstruma, daj da se dogovorimo da ga "prouchimo" malo bolje uz malo razgovora i druzenja sa ostalima
|
|
||||
|
||||
Nema potrebe za ovakvim komentarima....zamol io bih te da ne svrstavas nikoga u "copore" itd itd
|
||||
|
||||
Citat:
Ima jedno brdo, staro tri tisuće godina, trebo bi ga kvalitetno pregledat, da opet nenatučem žuljeve za par ebenih gluposti. |
|
|||
|
|||
Samo kazi kada palim paraglajder i evo me stizem.
Nema leba bez motike. |
|
||||
|
||||
Citat:
Ako se ne uklopiš u zajednicu, ostaješ na vjetrometini, odnosno postaješ prase bez sise, tj. nije ti tu mjesto, poješćete vukovi. |
|
|||
|
|||
enigma kadce gulas biti gotov
|
|
||||
|
||||
Ebeš paraglajder, skinuo ja svog motornog zmaja s topole, šaljem ga preporučeno da brže stigneš.
|
|
||||
|
||||
|
|
|