|
Praistorija Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Da budem malo zločest, metoda C 14 prilično točno datira starost ove bjelokosti, ali ne i vrijeme nastanka same figure. Možda je rođo slučajno ispod otopljenog leda pronašao bjelokost, koja je u vrijeme nalaza bila stara par tisuća godina, dobio je inspiraciju i oblikovao ovu Veneru. Mislim da ova priča i datacija nemaju čvrstog uporišta.
|
|
||||
|
||||
Enigma, nisam uporedjivao ove dvije fotke, samo sam vidio naslov i prenio link . Ovo u vezi datiranja si mozda i u pravu, to ne vjerujem da ce se ikada saznati
|
|||
|
|||
Vumi i ti zeznu stvar sa ovim linkom, mozda ne mogu svi citati cirilicu..........:0 0000125:
|
|
|||
|
|||
Citat:
hahahah kratki hahaha |
|
||||
|
||||
Pozdravljam Kratkog, inače sviđa mi se ova žena zato što nije bulemična.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
hahhaha prijatelju velis kao ove ahha sto su sad u modi haha na njih mislis haha na juliu , faustinu haha i da sad nenabrajam misa ti ahha budi pozdravljen
|
|
||||
|
||||
Ebiga, očito nisi dobro pročitao moj komentar, nema šanse da se danas krivotvori, a da to promakne iskusnom oku.
|
|
||||
|
||||
Venus
Link na bolje fotke : http://www.vumidet.net/forum/showthread.php?t=4006
|
|
||||
|
||||
a ni nemacki nisu svi mogli cittati....i tamo je bila zeznuta tema
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
2 zlatna stara prstena | dzorz | Nakit | 16 | 17.05.2005 08:26 |
novac iz 1904 stara Yu | milanche | Novac | 2 | 22.04.2005 13:47 |
Pronadjena mumija stara vise od 3800 godina | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 14.06.2004 02:44 |
Pronadjena 2000 godina stara krema | Vumi | Zanimljivosti | 0 | 12.06.2004 23:25 |