|
||||
|
||||
Ima i brzih
|
||||
|
||||
Jest bogumi, slažem se sa obojicom Libijska dirhama...
eto Fićo odgovora... brzog i ekspresnog ...
|
|||
|
|||
hahah a hvala vam svejedno drago mi je da ste na kraju tocno ustanovili da ne budem u zabludi.
Znate li mozda sta o ovim novcima i koliko vrijede? imam primjerak u odlicnom stanju godina isto kao na slici 1940 i njega sam također danas pronasao kod jednog njemackog bunkera iz ww2 |
|
||||
|
||||
Na koju vrednost misliš hm?
To mora da je neki švaba poneo sa severo afričkog fronta pa ga izgubio na nekom drugom ratištu!
|
|||
|
|||
Mislim na danasnju vrijednost među kolekcionarima u eurima. ja svoje nalaze inace ne prodajem al me zanima dal sta vrijede i jesu li cesti među kolekcionarima da odem jos malo vremena potrosit oko bunkera.
|
|
||||
|
||||
Ficovk, zamolio bih te da procitas jos jednom pravila, jer koliko vidim nisi to do sada ucinio.
Spartakus, za tebe vazi isto.
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Turski zlatnici | Branislav | Novac | 34 | 07.06.2011 22:19 |