|
|||
|
|||
Da to ti je ta.Što se tiče stabilnosti nije ti ništa lošija nego sa malom sondom. I ja se još učim na njemu ,mada ga posjedujem već dvije godine,ali nemam baš nekog vremena za rad osim zime,ali tada nije vrijeme za kopanje.Kolege na drugim stranim forumima ga hvale i vidim da se dobro prodaje na ebeyu.Nije mu baš neka astronomska cijena pa ga čovjek može i priuštiti.Imaš na forumu puno govora o svim vrstama detektora i što bi se reklo svak svog konja hvali,što i ne mora da bude neka činjenica,dakle treba probati pa onda reći da je to to.Mislim da se nećeš pokajati ako ga imaš namjeru nabavljati.Još jednom kažem da je me provocirala dubina sonde,sad sam zadovoljan ali mislim da su dubine od pola metra,priče za malu djecu.
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Ima li jos neko ovde da je koristio tesora ili ga trenutno koristi?Narucio sam tesora , stize mi za nekih 15-20 dana iz Nemacke sa vecom DD sondom.Potrebne su mi sve informacije vezane za rad sa njim.Tesoro vaguero 2 .
|
|
||||
|
||||
Pa procitaces ih u njegovoj knjizi kada ti stigne, samo polako i strpljivo
|
||||
|
||||
@I.Dzon
koliko si platio vaquera |
|
||||
|
||||
cena mu je 599 e sa osnovnom sondom.Pogledaj na ebaju ili na nekom drugom njihovom sajtu.Pozdrav Bane.Imas li ti kakvog iskustva sa ovim aparatom.
|
|
||||
|
||||
i ja sam hteo da pazarim taj aparat svojevremeno jer mi se svidelo ono sto sam procitao na forumima o njemu,
a zahvaljujuci lakiju imao sam prilike da probam tesoro tejon i tesoro cibolu i oba su mi se svidela , imao si kod naseg druga taj vaquero sa dve sonde za manje para /500 evra/nego sto je na e bay |
|
||||
|
||||
Da bilo je kod naseg druga ali vise nije.Zakasni Marko....
|
|
||||
|
||||
Da bilo je kod naseg druga ali vise nije.Zakasni Marko....Sta da se radi pozdrav Bane.
|
|
||||
|
||||
tesoro
Pozdrav Kratki.Vidim da si prisutan pa ako zelis napisi tvoje vidjenje,testiranje vaguera 2 G .
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Testiranje G-maxxa Goldmaxxa i Tesoro Tejona | kratki | Testiranje detektora | 43 | 22.12.2009 02:39 |
Konačno mi proradi tesoro i evo rezultata. | avukadi2 | Novi vijek | 2 | 01.04.2008 22:06 |
Tesoro Tejon | kratki | Vrste i namjena | 4 | 07.03.2008 10:11 |