|
||||
|
||||
U poverenju Arch-nemam detektor, još! Ne znam kako da ga nabavim! Sve što sam do sada našao, a ima ponešto, našao sam samo sa dva oka i nekim štapićem! Ozbiljno!
|
|
|||
|
|||
Ja svoj zivot ne mogu da zamislim bez detektora. Mislim da cu krenuti da ih sakupljam kao novcice Nisam ni ja profesionalac jos uvek ali sam se navukao na taj hobi.
|
|
|||
|
|||
Da su arheolozi ili geolozi mislim da bi sve to i poneli sa sobom radi analiziranja, ovo je rad nekih kopaca blaga. Trebao bi obilaziti ovaj teren i ubuduce da vidis ima li kakvih rupcaga, samo nemoj ici nocu da ne slomis vrat...........
Promijenjeno od kratki (30.08.2010 u 00:08 sati) |
|
|||
|
|||
U pravu si kratki...
|
|
|||
|
|||
Ovako je i Osmanagic sondirao piramidu na Visokom......
|
|
||||
|
||||
Ha ha kratki.. Da ne slomim ili da mi ne slome vrat-tajanstveni kopači! A nije neki teren gde se vrat može slomiti, mislim nije neki brdovit. A kako to rade, nasumično buše tu rupu i onda traže po odlivku jel tako? Jel možeš da nam pojasnish? Ne znam ko je Osmanagić
|
|
|||
|
|||
Mislio sam da ne slomis vrat u nekoj od rupa koje ce biti iskopane. A rade tako bas kao sto si napisao, buse pa provere ima li neceg zanimljivog i vredi li se kopati ili ne. Cuo sam od nekih da su tako cak vadili i novcice sto bi znacilo da je teren dosta bogat nalazima, onda se preorava ili sondira kopanjem ako se radi o vecim dubinama. Pomocu ovakvih sondiranja se sve moze saznati u detalje.
Sto se Osmanagica tice on je otkrio piramide u Bosni, imas dosta toga na tu temu na netu. Ubaci samo na google "bosanska piramida u visokom"........ Promijenjeno od kratki (30.08.2010 u 01:27 sati) |
|
||||
|
||||
Citat:
da si recimo ti sondirao teren kao sto pricas da su oni,zar bi ostavio to tako?????zar te ne bi zanimalo sta se nalazi u toj zemlji? to bi bilo sve rasturano nogama,asovom ili lopatom,da bi proverili upravo to sto pricas u postu iznad (da li ima novcica,kosti ili bilo sta)tako da to nema veze sa tragacima i eventualnim njihovim sondiranjem. ja se secam kao mladji da sam nasao rupu na sred poljskog puta,secam se da sam turio nogu u nju da vidim dal mogu da stignem do dna a potom bacio kamenje....dok me baba nije slagala (ona se plasi zmija) da je pala protivgradna raketa,paseci se da je to zmijsko delo,da bi me oterala odatle....hehehe u sta sve nisam i ja verovao kad sam rekao drzavne firme mislio sam na geologe,arheologe i sta ti ja znam vec.
|
|||
|
|||
Pa s obzirom da su radili ilegalno nebi me cudilo ni da su to uradili na brzinu i pobegli... Mozda je zato sve tako ostavljeno.
|
|
||||
|
||||
e to vec neznamo da li je radjeno ilegalno ili legalno.....sem ako nemas neki dokaz....u stvari znam...to si bio ti,zato si i pitao coveka odakle je,da vidis da li si bio tamo ili ne