|
||||
|
||||
Sad mi nije ništa jasno. Oni koji stare novčiće prodaju preko interneta njima se odmah sve oduzima i pretresu ih od podruma do tavana ( pike.sch je prije tri godine postavio jedan prilog na tu temu) a ovi "kolekcionari" što prodaju po sajmovima još se i bune što rimske novčiće moraju jeftino prodvati. Evo jedan prilog sa 021 od prije par dana.https://www.google.hr/url?sa=t&rct=j...Xm0ADJxulXE_dA
|
|
|||
|
|||
Mozda ima toliko ali mnogi brzo odustanu... meni je je bio smesan jedan lik iz mog kraja pre neku godinu na drugom forumu koji je imao volju u pocetku zaletao sa pitanjima i odjednom komentar "bolje da je sakupljao vrganje (pecurke-gljive) nego sto je gubio vreme na eksercice i gvozdjuriju"... posle toga ga vise nije bilo... trajno ostaju samo oni koji ovo vide kao hobi... a nas drugar Sekulitatea verovatno nas napustio zbog murje cim je trazio da se sve obrise...
|
|
||||
|
||||
Gotovo je sad posle Y nema kajanja. Svih 6 milijardi ljudi na svetu je imalo prilike videti te slike sem abordzina, busmana i nekoliko plemena iz amazonije.
Stalno se vrse zastrasivanja, konkurencija je sve veca i veca a soros i rokfeler zeljni lepih rimskih antikviteta. Ne treba biti Molder ili Poaro da bi se shvatilo kako ovaj biznis funkcionise.
|
||||
|
||||
To znači prestati sa postavljanjem pronađenog na portal(e)???
|
|
|||
|
|||
Za neke ne tako vredne nalaze (strele, koplja, fibule...) nece niko da digne uzbunu ali ako se postavi neki bas vredan nalaz (zlatnik ili neki drugi predmet od zlata, redak novcic...) ja se ne bi hvalisao...
|
|
||||
|
||||
Pod udar zakona se ne pada zbog postovanja na forumima, već zbog uništavanja kulturno-istorijskih lokaliteta, ilegalne trgovine i iznošenja van granica države. Ako neko čini sve to, tada o njemu zna "celo selo" pa mu ni od kakve koristi nije ni brisanje postova na forumima, ni brisanje oglasa na sajtovima za on-line prodaju ili nešto slično. Pisali smo o tome ko zna koliko puta...
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Novi clan | IvanS | Testiranje detektora | 11 | 09.05.2008 23:35 |
Manje lijepa realnost | zeljketa | Zanimljivosti | 3 | 20.02.2007 15:38 |