|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Bitno je da napon napajanja uređaja bude u granici od 12 V, a vrsta istosmjernog izvora napajanja je nebitna, ako napajaš aparat s izvorom premale snage, doći će do pada napona i uređaj neće funkcionirati, znači čim veća snaga izvora napajanja, odnosno čim veći kapacitet akumulatora tim bolje jer ima veću količinu akumulirane energije i omogućuje ti dugotrajniji rad s jednim punjenjem.
|
|
|||
|
|||
Nijedan uredjaj nije ubio kapacitet baterija bilo da je slabiji od potrednog za rad bilo da je neshvatljivo veliki. Verujte da pogresan polaritet unistava mnoge uredjaje! Konkretno XP nece ni crci niti se ukljuciti sa progresno postavljenim baterijama a cak ces se i pijacarkama od 10 dinara zapitati dali je detektor normalan koliko dugo moze raditi? Kad napon opadne ispod granice za normalan rad detektora dobices vrlo lep upozoravajuci ton na svakih 6 sekundi koji je toliko dosadan da ces svog ljubimca morati iskljuciti. Mislim da se ugradnjom skale nista ne dobija uostalom radni napon XP-a je 12 volti a cine ga 8 baterije po 1,5V. Sa NiMH baterijama vec u startu imas manji napon jer su one 1,2V!
|
|
||||
|
||||
citat
Citat:
|
|
||||
|
||||
mucenica ili rakija ljuta
Citat:
Promijenjeno od I.Dzon (08.05.2008 u 02:58 sati) Razlog: dodati |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Instrument za merenje napona
Pitanje za Vumi-ja,(zbog toga sam ja na svoga ugradio mjerni instrument da znam kakvo je stanje baterija ) Da li mi mozes reci kakav si instrument ugradio i koliko je gabaritno velik,koja mu je cena i koliko ga je komplikovano ubaciti?Ne bi bilo lose ako bi nam nabacio fotku da vidimo kakvo si resenje nasao.Pretpostavljam da jos nekoga zanima tvoje resenje.
Ja jos uvek pronalazim samo ek**** i alu -foliju,ali doci ce i bolja vremena a uzgred nisam ni na pravom terenu posto sam na obrisima grada i to nocu. |
|
||||
|
||||
mogu se koristiti, sto ih vise ima to ces duze traziti
|
||||
|
||||
Citat:
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
GoldMaxx Power ws Goldmaxx II | Stef74 | Testiranje detektora | 23 | 04.05.2008 14:58 |
GmaxxII ili GOLDMaxx power | tragac | Vrste i namjena | 1 | 29.04.2008 21:56 |
XP Goldmaxx i Minelab Sovereign | Vumi | Testiranje detektora | 2 | 04.07.2005 08:18 |