|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
znate sta idem ja ovo da napravim da vidim kako funkcionise ako bude dobro onda ima da uzmem lcd ekran i preradim u detektor buhahahhaa
rade, brate srbine je l fakat hos da mi poklonis tu rapsodiju ili zezas ? |
|
|||
|
|||
pa je l ima neko da mi pozajmi najobicnije detektor na 7 dana !? Placam po dogovoru .
|
|
||||
|
||||
jednom smo ti vec rekli,nabvi prasice,jagnjice.... .,ne detektor...a kad dodjemo imaces ne jedan,nego desetak detektora a posle sedmog dana tesko da ces da nas isteras ako opstane neko prase,zivo il peceno...
|
|
|||
|
|||
rade, brate srbine je l fakat hos da mi poklonis tu rapsodiju ili zezas ?[/quote]
emire! brate turcine! ma fakat je da ti poklonim-nafakli. Javi se na pp oko detaljnih dogovora. Resio sam da i ja ucinim jedno dobro djelo. Bez zezanja ako se javis u aprilu je tvoj-kinez |
|
||||
|
||||
Bravo jedini, dobiva samo onaj koji nesebično daje.
|
|
||||
|
||||
dakle ko se prvi javi na broj xxx/xxx-xxxx i tacno odgovori na pitanje,dobija na poklon kineza....
|
|
||||
|
||||
kad je vec bruder rade dobro raspolozen mogu li ja da se javim ali u vezi kineskinje
|
|
||||
|
||||
Citat:
eeee,pa sad......znam te ja....ti bi je garantovano .......vodio na sladoled.....:000005 06: |
|
||||
|
||||
Uh, Bane one su navikle na pimpiliniće, kad vide tvog monstruma naebo si.... Ako bratić ima cure sa završenim majstorskim ispitom onda nemaš problema.
|
|
||||
|
||||
znam cika radeta, nece biti problema,
njegovo osoblje majstorsku diplomu zanata zaradjuje u krvi, znoju i suzama radosnicama a danonocna praksa je izrodila divne poznavaoce tog drevnog zanata |
|
|