|
||||
|
||||
Citat:
Acervonec je napomenuo da je vjerovatno svako od nas imao i dobra iskustva sa arheolozima i ja cu to da potvrdim u mome slucaju i nadam se da ce svako od vas imati u dogledno vrijeme nekog "svog" arheologa od povjerenja, sa kojim ce moci pricati o svemu bez ikakvih problema, ni za jednu ni za drugu stranu. Zamolio bih jos jednom sve clanove da prestanu sa nepotrebnim svadjama i uvredama, svagdje i na svakoj strani se mogu naci ovakvi ili onakvi ljudi a ako vec neko nesto osudjuje onda neka to bude (ako bas mora) samo ona osoba o kojoj se u prici radi a ne svrstavati sve ostale u isti kos.
|
|||
|
|||
ipak treba biti mudar !!! svi mi znamo o cemu se radi ali... treba i sacuvati forum ! svakako bi se samo digla prasina koja je veoma opasna , moze prekriti forum . bolje da se vratimo forumu u pravom smislu , bez politiziranja , prozivanja , prepirki itd.
|
|
||||
|
||||
Pre nego što sam postao član ovog foruma pratio sam, koliko mi je bilo dozvoljeno, njegov rad i komentare ljudi. Iznenadilo me je toliko vulgarnosti, netolerancije, zavisti i raznih ostataka primitivne zajednice.
Daleko od toga da sam čovek u belim rukavicama, ali takav diskurs samo karakteriše da smo i mi sami obični šibicari i svim snagama se upinjemo da i sve ostale povučemo u blato, gde, na žalost, nije teško ni pasti kad smo svi finansijski krahirali. Ali, bar pokušajmo da sačuvamo ovu trunku prozora u svet gde će nam mozak biti brži od jezika. |
|
|