|
||||
|
||||
Koliko sam ja mogao primjetiti, svi aparati koji mogu diskriminisati vece komade zeljeza imaju i jaku masku tj ne primjecuju ni, recimo, novcic koji se nalazi pored toga zeljeznoga predmeta (ocigledan primjer je minelabov Advantage).
|
|||
|
|||
ne samo advantage nego 90% njih ima problem sa tim ,i to zavisi i od oblika i velicine i jednog i drugog predmeta koji su zajedno...
|
|
|||
|
|||
ali tako se nesto nedesava sa minelabom ex 2 , sto posto
|
|
||||
|
||||
Nisam rekao da se desava sa svim aparatima, ne desava se ni sa nekim fisherovim, xp-ovim pa cak i kineskim kutijicama, koje sam provjeravao.
|
|||
|
|||
pazite ja sam njega pokusavao testirati svakako.Stavio sam srebrenu kovanicu i prelazio preko nje on mi je zvizdio onda sam stavio bakrenu kovanicu i on je zvizdio to je sve ok ali kad stavim ekser i kad predem jednom preko njega nezvizdi ali kad predem par puta onda pocme zviditi.Sto se tice toga da prodam ovoga i da kupim drugi nisam bas u takvoj financijskoj situaciji i ovaj sam kupio popola sa jednim prijateljem.Ali koliko sam ja skuzio do sada po vasoj prici i po mom vlastitom iskustvu nijedan detektor nemoze odvojiti zeljezo od plemenitih metala jedino moze promjeniti zvuk ali da uvopce nezvizdi to je nemoguce.
|
|
||||
|
||||
Citat:
Neka nam živi XLT i beba Adonis. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
ali ima zato odlicnu diskriminaciju...ja i jedan moj prijatelj dok smo radili sa XLT zezali smo ove drugare sa fi**** tako sto smo kukali i psovali, kako to da mi sve nalazimo ali gvozdje nikako,kako to vi uspevate da nadjete i gvozdje u cemu je tajna i td... dobar je za starije ljude ,manje se kopa |
|
|||
|
|||
Hvala ti sman sad vec znam u cemu sam pogrijesio.Kod mene je to bio bas problem ja predem sa ljeve na desnu stranu on zvidi a kad opet predem preko tog mjesta sa desne na ljevu on nezvizdi i to me isto zbunjivalo i sto vise prelazim preko istog mjesta to vise zvizdi.Hvala vam decki i cim budem nesta nasao vi cete biti prvi koji ce to saznati.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Istorija Bosne | rammstein | Istorija gradova | 21 | 17.02.2006 11:49 |