|
|||
|
|||
to sto se diskriminacije tice si potpuno u pravu posle duzeg vremena tacno osetis sta je sta u zemlji . Mislio sam na recovery speed i problem kod markacije kada se predmet nalazi u neposrednoj blizini nekog ferita ili ispod rimske cigle. Taj problem imaju skoro svi Whites detektori izuzev DiPro-a i jos nekih modela. Pretpostavljam da su tu anomaliju ispravili na novim modelima (osim sto su dodali vecu sondu i dodali 300 u naziv)
|
|
||||
|
||||
Izgleda da su uspjeli riješiti probleme koje si naveo, a ta 300 mm sonda je čudo za detekciju sitnih, kao i dubokih meta, radi se o kvalitetnoj univerzalnoj sondi koja baš i nije podesna za cjelodnevno mlataranje, aparat je navodno uigran baš sa tom sondom, imam još dvije dodatne sonde i osjeti se razlika u stabilnosti, brzini itd., nije strašno ali se osjeti.
|
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Laki ovo je test staroga DFX-a E- s-erije , novi je DFX 300
|
|
|||
|
|||
koliko ja znam osim vece sonde(i malo vece dubine) tu nema nista novo,ili se varam ?
|
|
|||
|
|||
pa zato sam ja i pitao cika enigmu da nam iz prve ruke odgovori
|
|
||||
|
||||
DFX - 300 je kao što rekoh nova kvalitetnija verzija starog DFX - a, maksimum daje isključivo s pripadajućom Super sondom, opet ponavljam da mu je jedina mana težina, zahvaljujući ovoj fenomenalnoj super teškoj Super sondi.
|
|
||||
|
||||
Jel to 12'' sonda na njemu?
|
||||
|
||||
Da, sonda od 300 mm.
|
|
|||
|
|||
U vezi recovery speed-a treba reći da je John Lynn testirao većinu aparata sa svojim fabričkim programima(ako su takvog tipa) pa samim tim je i recovery speed podešen negde na sredini i ima prostora za ubrzavanje.Pozdrav.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
PROGRAM ZA WHITES SPECTRUM XLT | damiani | Testiranje detektora | 24 | 10.02.2008 23:36 |
PROGRAM ZA MINELAB EXPLORER II | damiani | Testiranje detektora | 5 | 27.01.2008 19:16 |