|
Antika Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Vumi se šali, mi obični smrtnici za ovakav komad i u ovoj kondiciji sigurno možemo inkasirati 5000 €, jasno, bez posrednika.
|
|
||||
|
||||
Bez posrednika mozda ali sa njim ne puno vise nego sam napisao
|
|||
|
|||
aukcijska kuca
Evo kuce koja je prodala ovo cudo: "N G S A" n u m i s m a t i c a ge n e v e n s i s sa
Jeste lep ali ne za dva miliona! |
|
||||
|
||||
Hvala rođeni !
|
|
|||
|
|||
Vumi nemoj preterivati 120€. Pa mnogo je smanji malo. Stvarno sjajan sester. Bio bi pravi dozivljaj iskopati tako nesto. Dalo bi mi elana za narednih sto izlazaka, pa makar ne nasao nista.
|
|
||||
|
||||
...sta mislis zasto ja ne prodajem ono sto nadjem....ne dam nikome da zaradjuje a ja da pretrazujem terene i kopam....neka uzmu lopate u ruke pa neka sami traze i kopaju...
|
||||
|
||||
Kao da nas ista mater rodi, nalaze prodajem samo onda kada nemam drugog izlaza iz materijalnih problema i nikada bilo komu, a pogotovo ne izvan države, bez obzira na manju zaradu.
|
|
||||
|
||||
Imam ja par komada,nisu exstra kao ovaj ali nije ni cena kao ovoga, kod mene za 1 milion,sesteri SVI,denari SVI,aparat...... pride zena......sta imam jos,moram napraviti inventar,slati samo ozbiljne ponude!
|
|
||||
|
||||
Ako je dotle došlo, pružam ti svoju ruku.
|
|
||||
|
||||
Ja mislio ti ces ponuditi lovu a ti ruku, salu na stranu sto je mnogo mnogo za ovakav komad, znam da lepota i kvalitet pravi cenu ali vidjao sam i lepse i kvalitetnije a uz to i DOSTA redje komade koji sa cenom nisu ni prisli ovome ali sta da kazem , ovaj sto ga je kupio ili ima viska para ili su ga posteno zaebali!
|
|
|