|
|||
|
|||
Bas lepo zmijce komso... Ja po terenu nalazih samo neke narandzaste i sarenkaste...
|
|
||||
|
||||
dokle god nemaju romboide,kockice i rogove nemoj da bezis
|
|||
|
|||
Rogove? 0.0
|
|
||||
|
||||
vise zmija(vise rogova) + jedna zmija (jedan rog) = poskok
|
|||
|
|||
Ja reko nisu valjda nastali neki mutanti zbog onog zracenja iz Japana
|
|
|||
|
|||
Inace bas jedan dan idem po pokosenoj livadi i pricam sa pasom kako nema zmija gde je pokoseno... Tek vidim nesto se vijuga i ulazi u rupu... zmija nas cula i uhvatila maglu Smesan prizor...
|
|
||||
|
||||
Kamo srece da zmije mogu cuti ...ipak su sve gluve kao topovi.
|
||||
|
||||
Osećaju vibracije (ravno sluhu).
|
|
||||
|
||||
Vibracije da, ali kada bi joj prisao neosjetno i vikunuo joj "BU" na uvce, nebi reagovala ni malo. Gledao sam dokumentarac o njima, gdje im je covjek prisao na nekoliko metara i onda je poceo da vice i sta ti ja znam sta, one nisu reagovale a kada je udario necim o zemlju (ne sjecam se vise cim), sve do jedne su pobjegle
|
||||
|
||||
U pravu je Vumi &Co ,, Zmije nemaju uši ali imaju receprote koji se nalatze u lobanjici , nešto slično našem unutražžšnjem uvu, a odgovorno je za osežžćanje vibracija ( pozitivnih) haah