|
|||
|
|||
koliko je meni poznato Vazna kao rijec nepostoji vec je to iskrivljenica pravopisa ...ili grijesim ????
|
|
||||
|
||||
Znaci, zaboravio sam pravopis totalno..lijepo boga mi. A ja mislio da se ovdje radi o drugoj palatalizaciji gdje se K G i H mijenjaju u C Z i S, ali ako ti kazes da to nije tako onda mogu samo vjerovati
|
||||
|
||||
Ma, nije, dragi Vumi, dotle došlo, ali nije na odmet podsetiti se na neke jezičke začkoljice, koje, kao što se vidi iz priloženog, mogu da budu interesantne za sve prisutne, a sve zarad toga da se bolje razumemo.
Izvinjavam se svima ako smo udavili sa gramatikom |
|
|||
|
|||
vumi....koliko vidim omatoresmo mi a i sve smo izmesali reci
|
|
||||
|
||||
Bice da je tako Nigrianvse, ovaj tudji nisam naucio a svoj sam vec zaboravio...daleko sam dogurao nema sta
|
||||
|
||||
@fabijanus .... odakle tebi pravo da nekog ispravljas kad ne znas da se 'nepostoji' pise odvojeno.
druga stvar je prestanite da spamujete coveku temu i komentarisite talire a ne glupe pravopisne greske.... dobar deo clanova ovog foruma je (na zalost) polupismen. i to i u gramatickom i arheoloskom smislu...... |
|
|||
|
|||
konacno. Taliri su tema. idemo dalje. necemo dalje o pismenosti...ni gramatickoj a narocito arheoloskoj. ovdje su mnogi hobisti a ne profesionalni arheolozi |
|
||||
|
||||
Završio sam dvije godine elektrotehnike u Banjoj Luci, moj dobri stari profesor Ješe bi rekao na teraziji.
Hrvatskom gramatikom nitko ne vlada, iz razloga jer svaka vlast piše neku svoju gramatiku i čerupa zakonodavstvo prema svojim potrebama, zato i jesmo tu gdje jesmo. Meni je jedino važno da razumijem što je autor htio reći. Inače srebrnjaci spadaju pod kvalitetnu etnografiju. |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
dokle ce ovo ovako??? polako ljudi ,samo polako.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
1/4 talira | zlatkovics | Novac | 1 | 08.02.2006 23:22 |