|
||||
|
||||
Enigma za podvodnu areologiju koristi posebno uvezbane ribe i druge morske zivotinje tako sto ih u akvariumu kao male hrani hranom za ribe ispresovane da izgledaju na male anticke predmete a posle ih pusta u more i one kad porastu i nahasaju se antickog blaga (dok on uziva u mucenici) hvata ih udicom i drugim raznim pomagalama, rascherechi i vadi predmete i mi to vidimo posle na forumu ovde. he, he
|
|
|||
|
|||
Ma, kakva tuna, orada, zubatac!... Ništa bez štuke, soma, šarana, smudja i kečige!!!
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
||||
|
||||
Lazare ima nešto u tome, od svih riba najdraži mi je som.
|
|
|||
|
|||
E Enigma da te hoce hoce te bez obzira koja vrsta lova je u pitanju! Svaka cast na ulovu, nego si zaboravio da spomenes one dresirane kornjace sto zalaze po pecinama i rupama.
|
|
||||
|
||||
Citat:
Što se tiče kornjača, moj prijatelj Rade je ekspert za to područje, pitaj njega, a on će te rado podučiti toj vještini. |
|
|||
|
|||
E ko na Radeta ceka taj je na....o! Rade je otisao iz Beca u rodni kraj pre dva meseca da trazi detektorom, mora da je naleteo na nesto kad se nije javio do sada. Morace da promeni ime kad dodje opet na forum, nece biti vise Rade-Bec vec Rade-Zlatnik!
|
|
||||
|
||||
Ako je tako, sigurno je naletio na nešto plavo, sisato i guzato, to je ebena priča koja dugo traje.
|
|
|||
|
|||
Znaci zeznuo sam se oko imena....
|
|
||||
|
||||
Neznam, to će nam njegovo veličanstvo reći kad se vrati u Beč.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Ulov | Enigma | Zanimljivosti | 7 | 11.05.2007 22:56 |