|
Priče...legende...itd Ovdje možete unositi razne priče, legende i sl. koje ste negdje čuli ili pročitali...!!! |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
Humci se ravnaju kroz sredinu, da kombajn glatko uđe na njivu, barem se tako radi u mojem selu.
|
|
|||
|
|||
u toj bugarskoj nema dana da nesto ne otkriju
jos uvjek mi nije jasno da istocni dio srbije nijedanput nije bio spomenut u vezi tracana koji su i kod nas zivjeli... |
|
||||
|
||||
Sarmati i Tračani motali su se po istočnoj Hrvatskoj, a u današnjoj Srbiji su Tračani obitavali.
|
|
||||
|
||||
tamo sam ja vec pocistio,pa nemaju vise sta otkriti.....xexexe
|
|
|||
|
|||
pa kako kod nas nista ne otkrise??
|
|
||||
|
||||
Pitaj tragače s foruma, ako su voljni odati tajnu.
Dosta tračkih artefakata je prikazano na forumu, a muzeji su prepuni Tračko - Ilirskih predmeta. |
|
|||
|
|||
interesatno nisma znao da ih muzeji imaju
bar u zadnjih 5 6 godina koliko ovo pratim nikad nisam cuo da je kod nas sta pronadjeno mozda se radi o otkupljenim stvarima iz bugarske... |
|
||||
|
||||
Ebiga sad: http://sh.wikipedia.org/wiki/Tra%C4%8Dani
|
|
|||
|
|||
pogresno sam te razumio enigma
istripovo sam se da kazes za nase muzeje za bugare znam da su puni toga tamo svake sedmice nesto otkriju al kod nas nikad nista ne cujem bar koliko citam |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Frekvenca zlata i snovi!? | jackdetect | Zanimljivosti | 23 | 26.06.2005 16:44 |
plava grobnica i za bolnicu | rammstein | Priče...legende...itd | 1 | 24.04.2005 22:35 |
Kopaci zlata u Srbiji.. | rammstein | Priče...legende...itd | 9 | 20.04.2005 10:53 |