|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
onda je tema zakljucana :
|
|
|||
|
|||
ali svejedno moja kravica radi ljepse zelene tortice
|
|
|||
|
|||
Citat:
sa fabrickim programima ces bas slabo da prodjes ,tako da ces sam uraditi svoj koji tebi odgovara. nadam se da sam ti bar malo pomogao |
|
|||
|
|||
drage kolege samo selim da nakon malog iskustva dodam neke stvari za sve onekoji razmisljaju o x-terri.
prvo. trosi malo struje, baterije mogu biti dosta dugo sto me iznenadilo. drugo. ima dva moda, jedan za kovanice i drugi prospecting mode. taj prospecting mode ima diskriminaciju koju treba smanjiti na minimum i onda je odlicna mashina za novcice, solidna dubina, preko 20 cm u vrlo teskom terenu puno kamenja i cigle. samo trazi lagano prelazenje i da osjetis zvuk. nije dobro za livada gdje hoces da predjes sto vise prostora, ali za lokacije koje su provjerene, gdje se provjerava pedalj po pedalj radi odlicno. puno pozdrava r |
|
|||
|
|||
Kolega,taj prospekting mod je predvidjen za traženje zlatnog grumenja i namerno je napravljen da bude spor i nije namenjen da se njime traže novčići mada je i to moguće ali su tu drugi modovi i podešavanja.Probaj da nadješ uputstvo za taj aparat ili sam provali(predpostavlj am da nije komplikovanije od mobilnog telefona)kako se šteluje i sigurno će bolje da se pokaže od fabričkih modova.Pozdrav.
|
|
|||
|
|||
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Minelab X-terra 50 | jovicas | Vrste i namjena | 6 | 16.11.2011 22:51 |
Minelab X-terra 70 | zokioki | Vrste i namjena | 7 | 22.09.2007 00:28 |