|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Koliko neki uredjaj zaista vredi moze se svako uveriti tek onda kad isti i poseduje i koristi ga na terenu i vidi njegove realne mogucnosti ili nemogucnosti!
|
|
||||
|
||||
Citat:
mmmmmmmm......i miris........i ukus......don.....ku pus....... |
|
|||
|
|||
Ne, nemam ga, ali kada sam ga prvi put video na internetu mislio sam da su konacno izmislili aparat bas onaj koji mi najvise odgovara, i po dubini, i po daljini, i po ceni?? Ali vidim da konacno: Suvise bi bilo lepo da bi bilo istinito!!!
|
|
||||
|
||||
zar jos niste gledali clip na youtube????
|
|
||||
|
||||
Mi iz vukoebine nemamo ...DSL, pa nam je youtube nedostupan.
|
|
|||
|
|||
ja sam juce gledao to na youtube ,gde moku da kupim tu spravicu ,svidja mi se?!
|
|
|||
|
|||
Covek je posetio sajt da se informise a ne da ga vi kao neki da ne kazem sta ovde provocirate.Kao vi znate sta je Mineoro.
|
|
||||
|
||||
Nakon 1 godinu 5 mjeseci i 7 dana se neko sjetio ove teme
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Upravo sam odgledao snimak na youtubu....pa ovo je strasna masina, raskopase covjeku dvoriste radi jednog obicnog zlatnika, ccc. Da su ovo uradili u mome dvoristu ja bi im ovaj aparat strpao u ......