|
Antika Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
cd katalog
Ne bavim se dugo sve je to slucajno ispalo kad sam bio kod prijatelja u Makedoniji pre jednu godinu otprilike kad jereko "hoces samnom na teren da vidis kaka se traze münzen" zanimala me ta avantura krenuli smo i bio je ododmah BINGO nasli smo par prstena nekoliko novcica i tako poce ovaj moj HOBI zato se interesujem za katalog i neki dobar detektor za novcice mislim da cu ovaj hobi nastaviti dosta me je i ovaj vas forum pomogao a idosta vremena provodim na internet inace sam iz Nisa pozdrav svima iz HAMBURGA i hvala na saradnji
|
|
|||
|
|||
Nema na cemu HamburgHH , nadamo se daljnjoj i uspesnoj saradnji , pa mogao bi i koju sliku da ubacis od toga sto ste nasli ili eventualno iz tvoje kolekcije .
|
|
|||
|
|||
Hamburg, pozdrav!!!!
Katalog rimskoga novca na 4 CD-a, o kojima se raspituješ, mogu ti besplatno iskopirati, samo se moramo dogovoriti kako da ti ih pošaljem. |
|
|||
|
|||
terminus odakle si ti?
|
|
|||
|
|||
Eclipse, pozdrav!!!!
Ja sam iz Zadra |
|
|||
|
|||
Citat:
Primi izvinjenje sto kasnim sa odgovorom,u zadnje vreme nisam ni ja bas toliko normalan.Izgleda ovo lose vreme u Svici utice....... Mogu ti reci da nisi izabrao los hobi. Sto se tice kataloga imas ih puno na netu,dobio si neke adrese neznam da li si nasao sta te zanima..... A sto se tice detektora i njih mozes naci isto na netu,a puno toga pisano o njima i raspravljano mozes naci ovde kod nas na forumu. ako si raspolozen mozes ubaciti slike novcica na forumu....... Pozdravf....... |
|
|||
|
|||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Katalog za rimski novac
Citat:
|
|
|||
|
|||
terminus sta je bilo sa tom "CD" posiljkom pozdrav Hamburg HH
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Istorijat novca Srbije,Crne Gore i Jugoslavije | rammstein | Novac | 8 | 04.03.2007 19:50 |
Novac plemena Deroni | rammstein | Antika | 1 | 03.06.2005 00:30 |