|
Antika Sve što pronađete u internetu, knjigama i sl. a mislite da spada u ovaj vremenski period |
|
Teme - opcije |
|
||||
|
||||
jel u lov na vlajine, ocu i jaaa,
spremio sam stojka i raslje od vrbe trogodkinje, licno vidovita mara mi sedam puta raslju celivala unoc na pun mesec , obajala je skroz, kaze sad samo udri u rupu nema da briges bice zlata ki repe samo jos brat enigma da dodje sa njegove turbo kornjace pa da se kompletiramo skroz |
|
||||
|
||||
za stojka imam brate dugokose nije frka da mu mirisu cak iz.... hahaha
|
|||
|
|||
Citat:
A pošto već postoji odeljak na ovom forumu koji ima za temu internet i istoriju gde sam ja postavljao moje "Spam" teme. Ti lepo pošto si moderator uzmi i obriši sve moje postavljene ne bitne "spam" teme. Quasi re bene gesta. -lat. Kao da je dobro učinjeno.(ili ponudjen ko počašćen). A ja neću više ništa postaviti ne brini. P.S. Ne quidquam sapit, qui sibi non sapit. -lat. Nije pametan onaj koji sam za sebe nije pametan. |
|
||||
|
||||
niko tebi ne brani nista na forumu,ni da pises,ni da komentarises.....
udji sam u svoj profil i razgledaj sta si sve od pocetka krenuo da pises i da kacis i na koji nacin. ako ne umes da se snadjes postavicu ti linkove.....300 cuda od koji 299 ne funkcionisu,a drugima zadajes posao da to raskrnkaju. ja ti napisao jednom,koristi forum malo pametnije. uzivaj kao i svaki drugi na ovom forumu. a za te latinske poslovice.....ne moras da se mucis da ih prevedes
|
|||
|
|||
ko je pametniji !!!!?
|
|
|||
|
|||
Zarkov, latinski ti ide odlično ali te srpski malo j..e.
Nebi se piše odvojeno a ne bitno se piše zajedno. Ako ja, koji živim na krajnjem jugu Srbije gde se srpski jezik pretvara u nešto drugo , moram da te učim gramatiku, onda brate stvarno imaš problem . |
|
||||
|
||||
Citat:
ili sto bi stari latini rekli latini latinus, serus userus |
|
|||
|
|||
Će vidimo na kakvo će izađe.....
Nego Rosuljac, kvo rabotite u Vlasotince. Sledeći vikend sam tamo, ima li neki teren za mene? |
|
|||
|
|||
Kad bre spomenu Vlasotince, pa Djosa je mislim odatle
|
|
|||
|
|||
100% Lala...
|