|
Testiranje detektora Ovdje možete pročitati rezultate testiranja raznih detektora i takođe unijeti vaše rezultate testiranja... |
|
Teme - opcije |
|
|||
|
|||
Nema bolje od njegove standardne sonde, ne bacaj pare uzalud!
|
|
|||
|
|||
prvo probaj izvuci maximum iz standardne,ne zalijeci se. nekad lose nastelovan MD pravi problem a ne sonda...to ja znam najbolje
|
|
||||
|
||||
^^ Kao što reče Miralem,... i Pravi Teren!!!
Većina detektora sa standardinim sondama su odlični na dobrim terenima... Na lošim i posnim terenima dubina,+... čine razliku
|
||||
|
||||
Dobro sonda 15'' otpada, a šta mislite o 10 x 12" S.E.F. sondi? Naravno za Fisher.
|
|
|||
|
|||
nista posebno, samo ces potrositi 200 evra ...drzi se dd sonde koja ide uz aparat, to ti je dovoljno...
|
|
|||
|
|||
tako je kolega. |
|
|||
|
|||
Uglavnom su se Detechove sonde pokazale odlicno kod svih aparata a posbno kod Tesorovih, samo kod Fishera nije taj slucaj. Mnogo je nemirniji i nestabilan, ne moze se izvuci maksimum sa mjom, originalne su puno bolje.
|
|
|||
|
|||
ej kratki, ti si resio da me navuces na tu kombinaciju, jos to nisam probao...
|
|
|||
|
|||
Laki isprobacu pa ti javim imal razlike i vredi li stogod mada cisto sumnjam da ce biti bolja od one koju ti imas na svom tejonu
|
|
|||
|
|||
ma znam da ne moze biti bolja od ove, ali ako si u prilici da je probas, javi rezultate
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Sonda za Fisher F2 | kosuca | Fisher | 2 | 24.07.2011 01:44 |
sonda za garrett 2500 | jeka 57 | Garrett | 2 | 09.05.2010 11:21 |
Sonda za eagle spectrum | maximus379 | Whites | 2 | 29.12.2009 09:44 |