|
|||
|
|||
Ma, kao i svugde gledaju da opravdaju iz državnog budžeta uzete novce "epohalnim otkrićem"...
|
|
|||
|
|||
decki nebih rekao ..niste u pravu ...enigma ..ovo jeste stvarno dobar pronalazak ..koji je vrlo rijedak na nasem podrucju ....kao i cizmica sa Vucedola ...pozzzz
|
|
||||
|
||||
Hajde, hajde ima svakakvih nalaza, sjeti se samo Fabijanuse šta je bilo u onom privremeno ukradenom sefu u Vinkovcima!
|
|
||||
|
||||
Neozbiljno je povući paralelu s vučedolskim nalazima. Tržišna cijana kod nas i u zapadnoj Europi govori o raritetnosti ovog artefakta.
|
|
||||
|
||||
Hvala na fotkama Fabijanus! Neželim se stavljat u ovu temu "državnog budžeta" i "epohalnog otkrića".hehe:to tlach:
|
|
|||
|
|||
Citat:
pa da znasli stoje bilo ???? ... |
|
|||
|
|||
Citat:
Enigma neozbiljno je upravo o cijeni pricati ....kad sa radi o Arheolögiji a ti bih to morao znati jer eto sebe propagiras .kao znanca ....iz prilozenog ...pozzzzz |
|
||||
|
||||
Slažem se sa poštovanim kolegama da otkriće nije vredno medijske pažnje.
Ne želim nikog da isprovociram, ali mislim da neprocenjivo ne postoji. |
|
||||
|
||||
Citat:
|
|
|||
|
|||
Citat:
decki moji ja neznam o cemu vi pricate ..o kakvim novcima ....Arheologija je grana gdije se najmanje moze uzeti novaca ..iz drzavnog budeta ..na prostorima bivse SFRY.....pogledajte molim vas kako se sva arheoloska i kulturna dobra na navedenim prostorima odrzavaju tj.. istrazivaju ..na ja ..jadno ..vrlo jadno ...steta da Terminus vise nesudjeluje u raspravi na ovome Forumu pa bih vam covijek iz prve ruke mogao dati info .......budite ubjedeni da svaki predmet ima svoju vrijednost ..i to samo kulturnu ....procjenu ..mislim u novcanom pogledu daju samo ..oni kojima nije stalo do kulture vec do bogacenja ..odnosno ..do profita ..... ...toliko ukratko moje osobno misljenje .. ...pozzzzzzz |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Decija narukvica? | Malteze | Nakit | 23 | 30.04.2008 15:22 |
narukvica | bojanrist | Nakit | 1 | 09.10.2005 02:30 |