|
|||
|
|||
vumi odluci najbolje sam jer i sam placas ... nazalost ....
|
|
|||
|
|||
Ipak ne mogu da izdrzim i moram da kazem da je ovaj stari izgled mnogo mnogo lepsi. Eto moj glas za ovu verziju.
|
|
|||
|
|||
pozdrav vumi,nova verzija je isto lepa,ali mislim da je ova stara u stilu naseg hobija ,tako da glasam za staru
|
|
||||
|
||||
Mozda je bolje da postoje istovremenom obe verzije pa sta ko voli.U stvari ti si domacin ove kuce mi smo ti samo gosti pa ti odluci.A ako si neodlucan stavi na glasanje pa nek vecina odluci.
|
|
||||
|
||||
Uvjek volim nesto novo, izazov nabija adrenalin kao i nas hobi. Glasam za novi izgled iako ga nisam ni pogledao.
|
|
||||
|
||||
Pa pogledaj ga
|
||||
|
||||
Dodjoh vidjeh i rekoh moderno futuridsticki moze samo moramo u stilu promjeniti i nase slicice.
|
|
|||
|
|||
Posto sam navikao i znam sve gde se sta nalazi na starom mozda bi bilo bolje da tako i ostane. Ali brzo se uci, tako da bi i novi izgled isto bio zanimljiv.
|
|
|||
|
|||
buce malo teze dok se smadjem oko funkcija ali u sustini svidjamise a na tebi je da odlucic staces i kako vumi
|
|
||||
|
||||
aaaauuuuuu brate Vumi, kad sam prebacio na onaj cybor dark na trenutak mi se ucinilo da sam usao na neke od sajtova sa temom crne magije , nemoj majke ti da menjas ovo sto izgleda bas tako da vec sa naslovnom stranom pokazuje posetiocim na kakvom su sajtu, ili bar ostavi opciju izbora, pa ko hoce nek pegla preko one nove forme
pozzzzzzz |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Proslost i bastina Vinodola | rammstein | Antika | 3 | 03.02.2006 23:57 |