|
||||
|
||||
Imam pouzdane Bugarske tapije sa detaljnim objašnjenjem znakova i sa precizno ucrtanim mjestima gdje su Turci i hajduci zakopali blago, za nedaj Bože i za stare dane, nikako da nađem vremena da odradim taj posao.
|
|
||||
|
||||
Citat:
Sutra precrtavam po ovoj šemi, znači da trba uplatiti 28 kombinacija, a vile nikada ne lažu. Tapije kažu da je ova loto kombinacija jednako vrijedna zakopanom zlatu na označenom mjestu, znači jednim udarcem dvije muhe. Hvala jedini. |
|
||||
|
||||
ma taman posla....ako dobijes na loto.....meni kafu jednu...ako ne dobijes.....ja cu tebi....
|
||||
|
||||
Taman posla, prvo Leskovački voz od 30 vagona uz mazivo po želji, zatim kava, pa mladu piletinu na ražanj i onda opet ispočetka dok svu lovu ne zdrobimo.
|
|
||||
|
||||
auuu.....al ce navozimo.....moramo radeta da zovemo za masinovodju....bez njega ko da se nismo ni vozili......obicno je lak na pedalu......gasa
|
|||
|
|||
Nemo da vam pada u tintaru da slucajno bez mene pocinjete zurkuima da vam sabotiram zeleznicu ili da postavim Stojka na sine pa cik ga pre.......
|
|
||||
|
||||
ako ima onaj mini gan na ledja...poz\van si istog momenta ima gume da nam izbusi na voz
|
||||
|
||||
Uozbiljite se malo momci