|
||||
|
||||
Aaaaaaa, vidim ja da je meni tu nesto sumnjivo , ipak nisam dobro procitao
|
|||
|
|||
|
||||
|
||||
nista strasno u avgustu na dopunski
|
|||
|
|||
sta reci na ovo cudo od grumena za ovako nesto stvarno treba imati srece neznam odakle im to da lici na sediste od bicikla
|
|
||||
|
||||
Citat:
|
||||
|
||||
da sam toliko ucio u skolu i na fakultetima sada bih rmbacio negde kao zamenik kurira ili direktor neke firme i sve to za dvadesetah hiljada dindzi
mada kad zavrsis fakultet i nemas vezu ovde obicno ide specializovana alatka zvana lopata. zato sam malo nepismen i ne skolovan za firmu ali zivim super od zarade a ne od posla hehehehe da naglasim opet da je sala
|
|||
|
|||
Sto se tice dileme koji je detektor koristio to je najmanje vazno a toliku gromadu bi nasao i sa najgorom durundom i na vecoj dubini.
to nece proslaviti Minelab niti jedan drugi md. Proslavilo bi ga da je nasao grumen na 3 m dubine |
|
||||
|
||||
Prodaje se zlatni kamen ozbiljnom otkupljivaču sekundarnih sirovina, kontakt telefon 033/613-3332, ako se javi Šefika sa njom ne pričaj, traži Izeta Fazlinovića, a to sam Ja.
Neka ovo ostane među nama, zato molim bez priče po kafanama. Na reklamaciju zaboravi. |
|
||||
|
||||
E,Izete,ti si onaj celavi sto mi se moto oko kamena pre dva meseca,video sam da fali deo,izdo si se sam,vracaj kamen inace saljem one dve ridje cuvarke da te izmasiraju
na slici se jasno vidi gde sam izasao sa komisijom na licino mesto da utvrdimo odakle si odvalio to tvoje parcence
|
||||
|
||||
Pravi si Djidjimilovic.
|
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Koji sretnik | RUAH | Novi vijek | 9 | 21.11.2010 12:20 |