|
||||
|
||||
Prijatelju nimalo se ne ljutim, samo komentiram.
|
|
|||
|
|||
Sve niko ništa ne zna , a svi sve znaju. Koliko god ovdje se govori da je ova stranica kontra trgovine, svi prilozi idu u realizam. A što se tiče Mimice , ima i boljih informacija, mada i on puno toga nam pruža.
|
|
|||
|
|||
........pretpostavlj am da i sam neznas sta si napisao , no i pored toga divim se tvojoj malenkosti.........
|
|
||||
|
||||
Na ovoj stranici se ne smiju pojavljivati oglasi o prodaji...šta neko radi sa svojim pronalascima to ostavljamo njima da sami riješe...to su privatne stvari. Ako se neko razumije u cijene i u kretanje istih po raznim aukcijskim kućama to ne znači odmah da se bavi trgovinom. Ne kažem da među nama nema i onih (u stvari pretpostavljam da je tako)koji su ovdje da bi odradili svoje nekakve poslove ali u to se ne želim miješati sve dok to ne stoji u javnome forumu.
Postoje takođe i oni koji jednostavno samo žele znati koje su vrijednosti pojedine stvari ali ih ni u kom slučaju ne žele prodati...ima nas raznih ali u svakom slučaju ovdje se neće pojavljivati nikakvi oglasi o prodaji (biće izbrisani a sam autor ako ne isključen onda bar kažnjen na neko vrijeme).
|
||||
|
||||
Rođo, koji ti je kujac, da se možda nisi napio tinte ?
|
|
|||
|
|||
.....Enigma ja se nisam tako htio izrazit ali isto mislimo pa sam predhodno napisao nesto blaze , no pogodio si u sridu .................
|
|
||||
|
||||
Razumjeli smo se.
|
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Prvi novcic je od luja XIIII Francuska.
Promijenjeno od kratki (04.01.2011 u 01:33 sati) |
|
||||
|
||||
u pravu si kratki
[SIGPIC][/SIGPIC] * [I]Zabluda je videti ono što ne postoji, ali i ne videti ono što postoji.[/I] * [I]Kad imaš sve, ne vidiš ništa. Progledaš tek kad nemaš ništa.[/I] [I]* Naše malo može biti mnogo za one koji nemaju ni malo.[/I] |
|
|
Slične teme | ||||
TEMA | Autor | Forum | odgovora | zadnji prilog |
Noviji novcici | jeka | Novac | 3 | 19.11.2006 20:00 |
Zlatni novcici na obali | zeljketa | Antika | 0 | 22.07.2006 16:31 |
keltski novcici | zeljketa | Antika | 0 | 01.07.2006 17:28 |
Novcici iz Sirmijuma | rammstein | Zanimljivosti | 3 | 10.09.2005 13:51 |